Spor
  • 19.7.2009 02:27

YILDIZ FUTBOLCU FENER YOLUNDA...

Fenerbahçe Sportif Direktörü Kocaman, Brezilya'daki transfer görüşmelerinde Corinthianslı Cristian için olumlu adımlar attı. Ön libero için Mauricio ve Hernanes’i alternatifte tutan Kocaman, işi bitirirse Almanya’ya dönecek.

Sarı-Lacivertli yönetim, bugün kutlanacak olan Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde taraftarına transfer müjdesi vermek için büyük çaba harcıyor. Sportif Direktör Aykut Kocaman'ı ve yönetici Cihan Kamer'i Brezilya'ya gönderen Fenerbahçe yönetimi, ön libero transferini bu ülkeden bitirmeye kararlı. Kocaman'ın ön libero listesinde bulunan isimlerden Corinthianslı Cristian Mark Junio'ya ağırlık verdiği ve özellikle bu ismi bitirmeye çalıştığı belirtilirken diğer oyuncular için de temaslarını sürdürüğü öğrenildi. Cristian'a Alman ekiplerinin talip olması ve bonservisinin 8 milyon Euro civarında olması nedeniyle pazarlıklar devam ediyor.

KİRALAMA TEKLİFİ

Cristian’la ve kulübüyle temaslarını sürdüren Aykut Kocaman'ın ayrıca aynı kulüpte forma giyen Elias’ı da alternatifte tuttuğu belirtildi. Sarı-Lacivertli idarecilerin, Fluminense'de forma giyen 21 yaşındaki Mauricio için de temaslarını sürdürdüğü ifade edilirken globoesporte.com adlı Brezilya internet sitesi, Fenerbahçe’nin Sao Poulolu Hernanes için de girişimlerde bulunduğa değindi. Site, Kocaman'ın Milan ve Bayern'in de istediği 24 yaşındaki Hernanes için kulübüne kiralama teklifinde de bulunduğu ifade etti. Öncelikle ön libero transferini bitirmek isteyen ve bu konuda sonut adımlar atan Kocaman, temasta olduğu isimlerden birini bitirdiğinde Almanya’ya dönecek. Talip olunan tüm isimlerin Avrupa kulüpleri tarafından istenmesi nedeniyle transferde henüz resmi bir adım atamayan Kocaman’ın temaslarını Daum’la paylaştığı bildirildi. Sol kanat için de bazı isimlerle temas kurulduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER