Spor
  • 31.7.2014 22:37

Yıldız golcü ayrılıyor mu

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, bazı yabancı uyruklı oyuncularla yollarını ayırmaya ihtiyaçları olmasına rağmen Fernando Torres’i takımda tutmak istiyor.
Premier Lig’de her takımın belirlemesi gereken 25 kişilik kadroda 17′den fazla yabancı oyuncu bulunmaması gerekirken, Diego Costa, Didier Drogba, Cesc Fabregas ve Filipe Luis transferleriyle Chelsea’de bu sayı 18′e çıkmış durumda.
Sky Sports‘a açıklamalarda bulunan Mourinho, “Kadromuzda üç tane forvet bulunması gerekiyor ve bizde de üç tane var. Torres de bu isimlerden birisi. İyi bir kadromuz var. İdeal kadromuz, bu 18 yabancı oyuncuyu da içermeli ancak ortada bir kural var. Buna uymak zorunda kalacağız.” dedi.
Gelecekte daha fazla İngiliz uyruklu futbolcuya ihtiyaç duyacaklarını da belirten Portekizli teknik adam, “Şu an liste dışında kalacak olan oyuncunun kararını vermeye çalışıyoruz.” diye konuştu.
Torres’in adı son dönemlerde eski takımı Atletico Madrid ile anılsa da, İspanyol kulübünün başkanı Enrique Cerezo bu iddiaları yalanlamıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:52

İLGİLİ HABERLER