Spor
  • 13.6.2014 17:01

Yıldız isim Fenerbahçe'den ayrılıyor mu

Kadrosunda 12 yabancı futbolcusu bulunan sarı lacivertli yönetime yıldız oyuncusu için müthiş bir teklif yapıldı. Aziz Yıldırım’ın onay vermesi durumunda Fenerbahçe ile yıldız ismin yolları ayrılacak.

İngilizler de yazdı 
Dün Arap yarım adasından 15 milyon Euro teklif yapıldığı iddia edilen Moussa Sow adım adım Fenerbahçe’den ayrılıyor. Sözleşmesi gereği alacağı yıllık ücreti düşecek olan Senegalli golcü ve menajeri kendisine gelen teklifleri kulübe iletti. İngiltere’nin Sunderland ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al Jazira kulübünün istediği oyuncu için son kararı Aziz Yıldırım verecek.

Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurul toplantısında Diego’dan başka transfer yapmayacağız diyen başkan Aziz Yıldırım, mali tabloya dikkat çekerek kulüplere fazla açılmama önerisinde bulunmuştu. Bu sözlerin üzerine Sow için gelen 10-15 milyon Euro’luk tekliflere Yıldırım’ın ne yanıt vereceği merak ediliyor.

Ya yeni sözleşme ya da ayrılık
Sow için gelen ciddi tekliflerin hem oyuncunun hem de menajerinin sarı lacivertlilerden yeni sözleşme talebinde bulunmasına sebep olduğu aktarılıyor. Özellikle oyuncuya Birleşik Arap Emirlikleri’nden yapılan teklifin çok ciddi olduğu belirtildi. İngiliz basınında yer alan iddialarda da gelen bu ciddi teklif karşısında Sow'u steyen Sunderland’in işi zor yorumlarında bulunuldu. Oyuncu için Fenerbahçe’nin yeni sözleşme önermesi durumunda ayrılığın kesin olduğu belirtiliyor.

Serbest kalma maddesi 17 milyon Euro 
Bu sezon 43 maçta 17 gol atan ve mükemmel bir sezon geçiren Sow’u bir çok Avrupa Kulübü yakından takip ediyor. Sarı lacivertli kulübün Senegalli golcü için yapılan teklifleri kabul etmemesı durumunda, Sow'u isteyen kulüplerin 17 milyon Euro'yu ödeyip oyuncu alma hakkı da bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:13

İLGİLİ HABERLER