Spor
  • 30.7.2022 16:31

Yıldız isim Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur çalışmalara dair bilgiler verirken, bazı oyuncuların son durumlarını açıklamıştı. Orta saha bölgesine yıldız bir isim daha takviye etmek isteyen Aslan'ın gündemindeki isim, sosyal medyada yaptığı hareketle taraftarları heyecanlandırdı. Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur çalışmalara dair bilgiler verirken, bazı oyuncuların son durumlarını açıklamıştı. Orta saha bölgesine yıldız bir isim daha takviye etmek isteyen Aslan'ın gündemindeki isim, sosyal medyada yaptığı hareketle taraftarları heyecanlandırdı. İşte yaşananlar...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta saha takviyesine yoğunlaşmış durumda.

Sarı-kırmızılıların Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur Avusturya kampında gazetecilere yaptığı açıklamada, gündemki Fredrik Midtsjö ve Evander'le ilgili flaş ifadeler kullanmıştı.

"HER ŞEY SON NOKTADA"

Midtsjö transferinin bitmesine çok az kaldığını belirten Timur, "Fredrik Midtsjö hocamızın beğendiği, en baştan beri A grubu listesinde yer alan bir oyuncuydu. İlk başta istedik, kulübü satmayacağını söyledi ancak şu an her şey birçok açıdan son noktaya getirdi.

Onlar bazı maçları oynatmak istiyor ancak biz de bunu kabul etmiyoruz. Bugün gelecek diye bir şey söz konusu değil. Şu anki durum bu." diye konuşmuştu.

"EVANDER'İ KAP'TA GÖRÜRSÜNÜZ"

Evander'le ilgili olarak da Erden Timur, "Okan hoca da işin kolayına kaçmıyor. 'Artık oyuncu alalım' diye ama prensiplerden taviz vermiyor. Sezon başlayınca hocamızın, hepimizin doğru yaptığını anlamış olacağız.Evander ya da bir başka oyuncuyla ilgili bir şey söylemem şu an için sürece zarar verir. İlgilenilen oyunculardan bir tanesi. Başka bir şey söyleyemem. Bittiğinde KAP'ta görecek herkes." ifadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYADA FLAŞ HAMLE

Birçok isimle temaslarını sürdüren Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alan William Carvalho'dan sosyal medyada dikkat çeken bir hamle geldi.Sergio Oliveira sonrası orta sahaya bir yıldız oyuncu daha almak isteyen sarı-kırmızılı kulübün en önemli adaylarından olan Carvalho Galatasaray'ın paylaşımını beğendi.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yıldız isim Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı! Dikkat çeken hareket...

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.7.2022 16:36

İLGİLİ HABERLER