Spor
  • 29.10.2008 00:10

YILDIZ'DAN BEŞİKTAŞLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA!..

Sivasspor'un yıldız futbolcusu Mehmet Yıldız, Radyo Spor'da Sivasspor’un gidişatını, milli takımı, hedeflerini ve Beşiktaş maçı sonrası taraftarın kendisine olan tepkisini anlattı.
"Aydın Cingöz ile Gündem" programına konuk olan Yıldız, takım ruhunun Sivasspor’da üst düzeyde olduğunu vurgulayarak, başarılarının tesadüf olamadığını gösterdiklerini ifade etti. "Geçen yıl çok iyi işler yaptık. Bu sene de gayet iyi gidiyoruz. Bu gidişatın bizim için mutluluk veren bir diğer yanı Sivasspor’un yükselişini tesadüf olarak nitelendirenlere bir cevap niteliğinde olması. Sivasspor’da takım ruhu üst düzeyde. Takımda çok iyi ilişkiler var, teknik direktörümüz ile ilişkimiz üst düzeyde."
"ÖN PLANDA OLMAKTAN RAHATSIZIM"
Ön planda olmanın kendisini rahatsız ettiğini söyleyen Mehmet Yıldız, en önemli özelliği konusunda şunları söyledi: "Gücümle ön plana çıkmamın nedeni, futbol eskisi gibi tekniğe dayalı değil. Güce, kuvvete dayalı hale geldi. Artık önemli olan, maçta ayakta kalmayı başarmak. Benim de Allah vergisi fizik gücüm ve yeteneğim var. Bunu elimden geldiğince iyi kullandığım için ister istemez ön plana çıkıyorum. Gündemde olmak güzel bir duygu ama çok fazla ön plana çıkmak ve gündemde olmak bana rahatsızlık veriyor. Benim kişiliğim ve yapım bu!"
"BJK TARAFTARI MÜCADELEMİZİ HAZMEDEMEDİ"
Mehmet Yıldız, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Beşiktaş maçı esnasında ve maç sonunda taraftarın kendisine tepki göstermesine çok tartışılacak bir açıklama yaptı. Yıldız, şöyle konuştu: "Beşiktaş İstanbul’da bize karşı ilk puanını aldı. Biz maç sonunda en azından verdiğimiz mücadeleye saygı bekliyorduk. Taraftara tepki göstertecek bir şey yapmadım. Herhalde Beşiktaş taraftarı, takımımız adına iyi mücadele etmemizi hazmedemedi. Çünkü tepkiyi hak edecek hiçbir şey yapmadım. Sadece takımım adına mücadele ettim."
"BOSNA VE ESTONYA MAÇINDA OYNAMAYI ÇOK İSTEDİM"
Milli takıma seçilmesine rağmen son iki maçta forma yüzü göremeyen golcü futbolcu, Terim’in kararlarına saygı gösterdiğini söyledi: "Bosna Hersek ve Estonya maçlarında forma giymeyi çok istedim. Bu konuda son kararı veren Fatih Terim. Hocamın bu konudaki taktik anlayışına ve oyuncu tercihine saygı duyuyorum. Terim ile aramda neden oynamadığıma ilişkin herhangi bir konuşma ya da görüşme olamadı."
TRANSFERİ DÜŞÜNMÜYORUM
Mehmet Yıldız, son olarak transferine ilişkin şunları söyledi: "Şu sıralar transferi, Sivasspor’dan ayrılmayı düşünmüyorum. Tek hedefim takımım için en iyisini yapmak. Transferi konuşmak istemiyorum çünkü bu bana rahatsızlık veriyor."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:53

İLGİLİ HABERLER