Medya
  • 24.1.2021 11:56

Yılın sazanı!.. Bahçeli paradosini gerçek sanan Halk TV spikeri Özlem Gürses madara oldu

Halk TV sunucusu Özlem Gürses 'Bahçeli'ye aşı yapan Gülnaz Şırınga' haberiyle alay konusu oldu..

CHP'nin kanalı Halk TV sunucusu Özlem Gürses, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye aşı vuran hemşirenin saldırıya uğradığını iddia etti. Gürses,'Gülnaz Şırınga' isimli bir hemşirenin Bahçeli'nin canını acıttığı için darbedildiğini ileri sürerken haberin parodi olduğu ortaya çıktı ve Gürses alay konusu oldu.

Çin'e giden ilk ihracat treninin Halkalı'ya döndüğünü iddia ederek rezil olan Özlem Gürses yine bir rezalete imza attı.

PARODİ HABERİ GERÇEK SANDI
Parodi bir haberde yer alan bilgilere gerçek zanneden Gürses şu ifadeleri kullandı:
"Siyasetin dili uzunca bir zamandır çok gergindi ve tansiyon çok yukarıdaydı. Yetmezmiş gibi sokağa da yansıdı. Bugün, çok olağanüstü bir haber okudum, Gazete Pencere'de okudum. Her sabah mutlaka okuduğum yayın organlarından biri dijitalde. Sayın Bahçeli'ye aşı yapan bir hemşire vardı. O hemşirenin darp edildiğini siz biliyor muydunuz? Ben de Gazete Pencere'de okudum ve aklım durdu. Numune Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınmış bu hemşire hanım. Adı Gülnaz Şırınga: "Neye uğradığımı anlamadım. Arkamdan gelen 4 kişi aniden sopalarla vurmaya başladı. Kendisine vururken bir yandan da "Canımızı acıtanın canına okuruz." diye bağırdıklarını söyledi. Sayın Bahçeli'ye aşı yaptığı için, onun canını acıttıklarını düşündükleri için bu kadıncağızı darp etmişler."

Gürses'in sözleri bir anda sosyal medyada gündem oldu. Gürses'in haberden aktardığı sözlere MHP'liler tepki gösterdi. Gürses'in konuşması da kısa sürede hızlıca yayıldı.

Gürses, hata yaptığını ifade ederken, "Bu hatam için tüm Halk TV izleyicilerinden, yayın konuğumdan, bu mizahı sayfasına taşıyan meslektaşlarımdan ve sizlerden özür dilerim" dedi.

"Sevgili Twitter Camiası,

Dün gece yayında yaptığım bir hata, sabahtan beri sosyal medyada bir şakanın konusu olmuş durumda…

Doğrusu, ilk saatlerde ben de çok takılmadım, haklı eleştiri ve esprilerinize güldüm geçtim.

Aktardığım haberin bir mizah haber olduğunu anladığımda da zaten gereken müdahaleyi yaptım ve o bölüm hiçbir biçimde paylaşılmadı.

Ama anlıyorum ki mesele, ülkenin resmi kamu kurumlarını muhatap alacak kadar büyümüş vaziyette.

Doğrudur. Ben bir hata yaptım.

Her gün düzenli olarak mobil sayfalardan okuduğum bir dijital gazetenin haberinin, bir mizah sayfası olduğunu fark etmedim.

Haklısınız, hastane ismine ve soyadına dahi “uyanamadım”.

HANGİ İFADELERE YER VERMİŞTİ

Gürses, programda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bugün olağanüstü bir haber okudum; Sayın Bahçeli'ye aşı yapan bir hemşire vardı. o hemşirenin darp edildiğini siz biliyor muydunuz? Olayı Gazete Pencerede okuyunca aklım durdu. Aynen şöyle açıklamış darpı gerçekleştiren kişi. Numune Hastanesi Acil Servisinde tedaviye alınmış bu hanım. Gülnaz Şırınga 'Neye uğradığımı anlamadım. Arkamdan gelen 4 kişi aniden sopalarla vurmaya başladı. aldırganlar bir yandan kendisine vururken bir yandan da canımızı acıtanın canını okuruz diye bağırdıklarını söyledi.' Sayın Bahçeli'nin canını acıttıklarını düşündükleri için bu kadıncağızı darp etmişler."

 

Güncellenme Tarihi : 25.1.2021 00:00

İLGİLİ HABERLER