Spor
  • 14.5.2021 00:57

Yılın transfer bombası patladı! Ronaldo'nun yeni takımı resmen açıklandı

Juventus'tan ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi açıklandı. Manchester United'a geri döneceği iddia edilen Ronaldo'nun sürpriz kararı herkesi şaşırttı. İşte son dakika transfer gelişmesinin detayları...

RONALDO'NUN YENİ TAKIMI RESMEN AÇIKLANDI

Ve yılın transfer bombası patladı! Juventus'tan ayrılması beklenen Ronaldo'nun gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği resmen açıklandı. İşte büyük ses getirecek transfer gelişmesinin tüm detayları...

YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

Juventus ve Ronaldo'nun yolları ayrılmak üzere. Hem Şampiyonlar Ligi hem İtalya Serie A'da büyük hayal kırıklığı yaratan Juventus'ta yaprak dökümü erken başladı.

SEZON SONU AYRILIK KAPIDA

SEZON SONU AYRILIK KAPIDA

Juventus'ta birçok isimle yollar resmen ayrılıyor. Bu isimlerden biri de dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo. Juventus kulübüne yakınlığı ile bilinen Tuttosport, takımdan ayrılacak isimlerin yer aldığı listede Ronaldo'ya da yer vermişti.

UNITEDA GERİ DÖNMESİ BEKLENİYORDU

UNITED'A GERİ DÖNMESİ BEKLENİYORDU

Juventus'tan ayrılması beklenen Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a geri dönmesi bekleniyordu. Hatta İtalyan ve İngiliz medyasında Pogba - Ronaldo takası iddiaları yer alıyordu.

RONALDODAN ŞAŞIRTAN KARAR

RONALDO'DAN ŞAŞIRTAN KARAR!

36 yaşındaki Cristiano Ronaldo da bir gün United'a geri döneceğini açıklamıştı fakat Portekizli yıldız şaşırtan bir karar aldı. Ronaldo'nun gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği resmen açıklandı. İşte detaylar...

ANNESİ YENİ TAKIMINI DUYURDU

ANNESİ YENİ TAKIMINI DUYURDU

Juventus'ta Şampiyonlar Ligi bileti alma mücadelesi veren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için annesinden flaş bir mesaj geldi.

SPORTINGDE FORMA GİYECEK

'SPORTING'DE FORMA GİYECEK'

Tecrübeli futbolcunun annesi Dolores Aveiro, oğlunun Sporting'e geri dönmesini istediğini belirtirken, "Ronaldo ile konuşacağım ve gelecek sezon Sporting'e dönmesi için ikna etmeye çalışacağım. Gelecek yıl Alvalade Stadı'nda Sporting'in formasıyla mücadele verecek." ifadelerini kullandı.

SPORTING GELECEK YIL ŞAMPİYONLAR LİGİNDE

SPORTING GELECEK YIL ŞAMPİYONLAR LİG'İNDE!

Juventus'taki geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo, kariyerine Sporting'de başlamış ve 2003 yılında Manchester United'a transfer olmuştu. 19 yıl sonra ilk şampiyonluğunu kazanan Sporting, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde olacak.

131 MAÇTA 100 GOL 22 ASİST

131 MAÇTA 100 GOL 22 ASİST

Juve'de 131 maça çıkan Ronaldo, 100 gol ve 22 asistlik performans sergiledi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2021 01:05

İLGİLİ HABERLER