Medya
  • 12.5.2022 12:32

Yılların yandaşı Can Ataklı CHP'liler tehdit edince isyan etti

Can Ataklı CHP'ye ateş püskürdü! "30 yıldır yazıyorum hiçbir AK Parti’li bunu yapmadı"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiri yağmuruna tutarak İmamoğlu’nun hiçbir hizmet yapmadığını ve balonun patladığını belirten Tele 1 Sunucusu ve Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı, yeni bir açıklama yaparak İmamoğlu’nu eleştirdiği için hayatında ilk kez sokakta tepkiyle karşılandığını ifade etti. Ataklı, “Hep muhalif oldum ya. 30 yılı aşkın süredir, ne AKP’den ne Refah’tan ne MHP’den, ANAP’tan, Doğruyol’dan hiçbir tepki gelmezken, CHP’li birinden tepki gelmesi ürkütücü. Bugüne kadar hiçbir AKP’li benim patronlarımdan birini arayıp çalıştığım yerlerde ‘bu herifi at’ demediler. Ama CHP’liler genel merkez dâhil üç ya da dört kere benim bildiğim direk patronlarımı arayarak ‘at bu adamı’ dediler. Bu tehlike!” dedi.

Can Ataklı CHP’ye ateş püskürdü! 30 yıldır yazıyorum hiçbir AK Parti’li bunu yapmadı

Tele 1 Sunucusu ve Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiri yağmuruna tutarak İmamoğlu'nun hiçbir hizmet yapmadığını ve balonun patladığını belirtti. Bu eleştirileri sonrasında Can Ataklı Youtube kanalındaki yeni yayınında bu sefer İmamoğlu'nu eleştirdiği için tepki gösterenler olduğunu açıkladı.

HAYATINDA İLK KEZ SOKAKTA TACİZ EDİLDİ: NEDENİ İMAMOĞLU'NU ELEŞTİRMESİ

Can Ataklı, gazetecilik hayatında sokakta hiç rahatsız edilmediğini belirterek ilk kez Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdiği için sokakta taciz edildiğini belirtti. Ataklı şunları söyledi: "Bir de ilk defa başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum dün yaşadım. Can Ataklı, bir kere bile sokakta dışarda bir kötü muameleye, tacize hatta kötü bakışa rastlamadığını açıkladı. AKP'liler geldiler oturdular, bir süre sonra ben falanca ilçe teşkilatında yazmanın, genel sekreterim, yönetim kurulu üyesiyim filan diyenler, AKP milletvekilleri, AKP'li bakanlar, bir sorunlu bir şey olmadı. Ama ilk defa dün, yaşlıca bir adam bir otobüs durağında beni gördü, birden bire döndü Utanmıyor musun sen TV100'de söylediklerine. Anlamadım ilk önce. TV100'e çıkmadım dedim. "Boyundan posundan utan" dedi. Anladım sonra Ekrem İmamoğlu olayı olduğunu. Tartışmada benim sözlerimi yayınlamış, izlemiş. Tamamını izlememişsiniz. Uzağa gittikten sonra şöyle bağırdı: AKP'ye söylemeye korkuyorsun ama yetmiyor değil mi? O çok rahatsız edici bir şey. (…) "

"HEP MUHALİF OLDUM AMA HİÇBİR AK PARTİLİ BUNU YAPMADI"
Ataklı, sözlerine şöyle devam etti: "30 yılı aşkın süredir, ne AKP'den ne Refah'tan ne MHP'den, yani hep muhalif oldum ya. ANAP'tan, Doğruyol'dan hiçbir tepki gelmezken, CHP'li olduğunu anladığım birinden gelmesi şöyle bir ürkütücü taraf yapıyor."

Güncellenme Tarihi : 12.5.2022 13:53

İLGİLİ HABERLER