Medya
  • 27.11.2019 15:12

Yılmaz Özdil CHP'nin kirli çamaşırlarını ortaya döktü!.. Haktrollar

Yılmaz Özdil CHP'nin kirli çamaşırlarını ortaya serdi!...

Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil, son yazısında CHP'de yaşanan son olayları 'ensest ilişkilere' benzeterek, "Ailedeki herkes gördü ama herkes sustu." ifadelerini kullandı. Medya ve sosyal medyaya da tepki gösteren Özdil, "Aktrol var da Halktrol yok mu?" diye sordu.

'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiası CHP'yi altüst etti. Parti içindeki tartışmalar  her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor.

CHP ve medyasında yeni suçlamalar birbiri ardına geliyor. Sözcü yazarı Yılmaz Özdil de son yazısında bu konuyu ele alarak sert ifadeler kullandı.

Yılmaz Özdil, "Yuvanın evlatlarına... Kendi yuvaları kabus oldu" başlıklı yazısında CHP'yi 'ensest ilişki' üzerinden tarif etti ve "kendi evletlarına kabus olan bir yuva" benzetmesinde bulundu.

Medyayı da eleştiren Yılamz Özdil, ezber bozarak "Aktrol var da Halktrol yok mu?" dedi.

İşte Yılmaz Özdil'in o yazısı: 

"Namuslu milletvekili imha edildi, onun yerine fırıldak milletvekili getirildi, il başkanı sustu.

Yurtsever il başkanı kapının önüne konuldu, onun yerine ikinci cumhuriyetçi il başkanı getirildi, belediye başkanı sustu.

Çalışkan belediye başkanı defterden silindi, onun yerine tavşan boku belediye başkanı getirildi, genel başkan yardımcısı sustu.

Dürüst genel başkan yardımcısı kovuldu, onun yerine akçeli işlerden şaibeli genel başkan yardımcısı getirildi, parti meclisi üyesi sustu.

Atatürkçü parti meclisi üyesi partiden atıldı, onun yerine din bezirganı parti meclisi üyesi getirildi, delege sustu.

Doğma büyüme bu partinin çocuğu olan delege dışlandı, onun yerine alakasız partilerin antin kuntin tipleri delege yapıldı, milletvekili sustu.

Yuvanın evlatlarına…

Kendi yuvaları kabus oldu.

(...)

Hazır herkes namuslu gazeteci ayağına yatarken, hatırlatalım…

On yıldır Chp'nin kurumsal kimliğinin ırzına geçilirken, kurucu partinin devrimci felsefesi iğfal edilirken, gerçekleri bile bile, Chp'de sanki herşey güllük gülistanlıkmış gibi gösterenler, halkın gözünün içine baka baka yalan söyleyenler kimlerdi?

Hem Kılıçdaroğlu'nu, hem Ekmeleddin efendiyi, hem Muharrem İnce'yi alkışlayanlar, aynı gazeteciler değil mi?

Neme lazım, aman Chpli okurları küstürmeyeyim diye düşünerek, bile bile gerçekleri makyajlayan, nabza göre şerbet ikram eden, ekranın arkasında başka, önünde başka konuşan, süzme eyyamcılar yok mu?

Kardeşini, damadını Chp'de makam sahibi yapan, belediye festivallerinden nemalanan, programına sponsor kapan, bunların karşılığında kalem oynatan, ekranda amigoluk yapan yok mu?

Aktrol var da, halktrol yok mu?"

 

Güncellenme Tarihi : 27.11.2019 15:16

İLGİLİ HABERLER