Medya
  • 28.9.2021 13:24

Yılmaz Özdil Kılıçdaroğlu'na ağır benzetme: At yarışı spikeri, Armut gibi oturma!

Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na sert gönderme: Armut gibi oturma!

Yılmaz Özdil, gündem belirleyemeyen muhalefete sert yüklenerek, "Armut gibi oturma, gündem belirle" dedi. Seçimlerde istediği bir aday olduğuna da işaret eden Özdil, Kılıçdaroğlu'nun asla seçilemeyeceğini ima etti.

Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, Bizim TV'de lale Özan Arslan'a konuştu. Özdil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu ve cumhurbaşkanı adaylığı için de "düşündüğü adayın yıkıp geçeceğini" söyledi.

"ARMUT GİBİ OTURMA!"

Muhalefetin "AK Parti bizi farklı mecralara çekmek istiyor" söylemini eleştiren Özdil, "Tarih boyunca beceriksiz bütün partilerin argümanıdır" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kardeşim gündemi sen belirle o zaman. Armut gibi oturacağına gündemi sen belirle. At yarışı spikeri gibi var olan şeyleri söylemek siyaset olamaz. At yarışı gibi muhalefetten vazgeçmek lazım. Gündemi sen belirleyeceksin.

Tayyip Erdoğan,' Gündem belirlemek benim işim, gündemi belirlemezsem ben ne işe yarıyorum' dedi. Toplumun senin açıklamalarını ve gündemini konuşmasını sağlamaktır siyaset."

"YIKIP GEÇER"

Millet İttifakı'ndaki adaylık bilmecesine ilişkin de değerlendirmeler yapan Yılmaz Özdil, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a muhalefete yakın medyada gereği kadar yer verilmediğini söyledi. Özdil ayrıca, aklındaki ismin aday olursa seçimlerde yıkıp geçeceğine inandığını ifade etti.

"KESİNLİKLE SEÇİMİ KAYBEDECEK BİR ADAY..."

Kılıçdaroğlu'na da gönderme yapan Özdil, "Aday olursa kesinlikle seçimi kaybedeceğini bildiğimiz bir aday da var" diye konuştu.

ALİ ERBAŞ'I HEDEF ALDI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı da hedef alan Özdil, "Görevdeyken Diyanet İşleri teşkilatını siyasete bulaştıran ilk kişi. Bana sorarsanız Ali Erbaş'ın yaptığı Anayasa'ya aykırı bir şey" dedi.

"HAÇLI BİLE İSLAM DİNİNE BU KADAR ZARAR VERMEDİ"

Mil-Diyanet Sen toplantısında kendisine yöneltilen sözler hakkında da konuşan Özdil, "Bana sorarsanız Haçlı Seferleri bile İslam dinine bu zihniyet kadar zarar vermedi. Açıkça yalan söylüyorlar, iftira ediyorlar, ölüm tehdidinde bulunuyorlar, terör örgütlerine hedef gösteriyorlar" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
 
Güncellenme Tarihi : 28.9.2021 13:56

İLGİLİ HABERLER