Gündem
  • 25.1.2014 23:04

Yılmaz, 'Yerel seçimler Türkiye’nin 10 yılını etkileyecek'

AK Parti Sivas İl Başkanlığı’nın düzenlediği ilçe ve belde başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Yerel seçimler cumhurbaşkanlığı seçimlerini etkileyecek, cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra genel seçimleri etkileyecek ve Türkiye’nin 10 yılını etkileyecek" dedi.
Hafta sonunu memleketi Sivas’ta geçiren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, öğle yemeğinde Sivas’ta faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Burada konuşan Yılmaz, yerel seçimler öncesi katılımcılara bilgi verdi.

Bakan Yılmaz daha sonra AK Parti Sivas İl Başkanlığı’nın düzenlediği ilçe ve belde aday tanıtım toplantısına katıldı. 16 ilçe ve 7 belde belediyesi başkan adayının açıklandığı programda konuşan Yılmaz, “Bu sadece bir yerel seçim değil. Bu seçim cumhurbaşkanlığı seçimini etkileyecek, bu seçim cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra genel seçimleri etkileyecek ve Türkiye’nin 10 yılını etkileyecek. Birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz. Şundan göstereceğiz ki, dünyaya diyeceğiz ki, yedi düvele diyeceğiz ki; sizin ne planınız olursa olsun o planları bozan Allah’ın da bir planı var. Birlik beraberliğimizi bozamayacaksınız, bizim husumete zamanımız yok, biz muhabbet fedaileriyiz, biz her yere sevgi ile gideceğiz. Biz her kapıyı çalacağız, bize oy vermeyeceğini bildiğimiz kimsenin dahi kapısını çalacağız, oy isteyeceğiz” dedi.

Öte yandan, son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle salonda bulunan vatandaşlar ile Bakan Yılmaz, cep telefonlarının ışığını yakarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi. Program, ilçe ve belde başkan adaylarıyla fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:11

İLGİLİ HABERLER