Eğitim
  • 7.4.2019 10:47

Yine çocuk kitabı, yine inanılmaz rezalet!

Yine çocuk kitabı,yine rezalet! Çocukların beynine böyle giriyorlar

Ahlaksız propagandalar çocuk kitaplarına kadar girdi. Dee Shulman imzalı bir kitapta, küçük bir kız çocuğu, çocuğun annesi ve annesinin küçük sevgilisi hakkındaki akılalmaz kurgu tüyler ürpertti. Bu kitap, Batı’nın milli benliğimizi silmek için evvela çocukları hedef tahtasına oturttuğunu gözler önüne serdi.

Batı yorulmuyor. Yetişkin insanlara ahlaksızlığı aşılayan yayınların ardından, şimdi de küçük çocuklar hedef alınıyor. Çocuk kitapları adı altında ahlaksızlığı meşrulaştıran yayınlar evlerimize giriyor. Çocuklarımızın vakitlerini okuyarak değerlendirmesi için para ödediğimiz kitaplar, toplumumuzun geleceğini tehlikeye atıyor, Müslüman Türk örf ve adetlerini yok etmeye çalışıyor. Türkiye’de birçok kez karşılaşılan bu skandal yayınlardan bir tanesi daha fark edildi. Dee Shulman imzalı bir kitapta küçük bir kız, kızın annesi ve annesinin kendisinden yaşça küçük sevgilisi hakkındaki akılalmaz kurgu, okuyanları dehşete düşürdü.

“Standar faaliyet” adı altında rezalet

Dee Shulman’ın yazdığı “Polly Price’ın Çok Gizli Günlüğü” isimli kitap, bir kız çocuğunun günlüğü kurgusuyla kaleme alınmış. Kitapta kız çocuğu, annesi ve kendisinden yaşça küçük sevgilisinin ahlaksızlığını “standart faaliyet” olarak tanımlıyor.

Kızını sevgilisinden gizliyor

Ayrıca kitapta hikayesi anlatılan şahıs, kendisinden yaşça küçük olan sevgilisine bir kızı olduğunu söylemiyor ve Polly Price’ı yeğeni olarak tanıtıyor.

Sosyal medya ayağa kalktı

Skandal kitabın internet ortamında ifşa edilmesinin ardından, özellikle Twitter’dan birçok tepki mesajı atıldı. Bir kullanıcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı etiketliyerek şu mesajı düştü:

Epsilon Yayınevi bu rezaleti yanına bırakmayacağım. Bu iğrenç kitabı toplatacaksın. Annesi ve sevgilisinin yaşadıklarına şahit olan küçük bir kızın günlüğünü bizim çocuklarımızın kafasına sokamayacaksın. Sayın @ZehraZumrutS @EmineErdogan şikayetimdir!

Toplatılması bekleniyor

Skandal kitabın yetkili mercilerce piyasadan toplatılması beklenirken, Ekşi Sözlük gibi ahlaksızlığın ön planda tutulduğu bir mecrada dahi kullanıcıların bu yayına tepki göstermesi dikkat çekti.

 yeniakit.com.tr 

İşte Ekşi Sözlük’teki tepki mesajlarından birkaçı:

Güncellenme Tarihi : 7.4.2019 12:06

İLGİLİ HABERLER