Spor
  • 12.6.2021 12:46

Yok artık!.. İngiliz takımı Halil Dervişoğlu'ndan 30-40 milyon euro bekliyor

Halil Dervişoğlu'da son dakika! "Önceliğimiz Galatasaray ama..."

Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu, FANATiK'e konuştu, transferle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Brentford'un Halil'den 30-40 milyon Euro beklediğini söyleyen Dervişoğlu, "Takımın forveti Toney satılmazsa, kiralık gideriz, önceliğimiz Galatasaray olur. Ama elimizde olan bir durum değil. Bakarsın İspanya'ya, İtalya'ya verirler" dedi.

Galatasaray formasıyla yıldızı parlayan ve bonservisi İngiltere'nin Brentford takımında bulunan 21 yaşındaki Halil Dervişoğlu konusunda, baba Muzaffer Dervişoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. FANATİK'e konuşan Dervişoğlu,"Brentford'da takımın forveti Ivan Toney satılacak mı, satılmayacak mı, ondan sonra karar verilecek Halil'in durumuna. Para konuşmuyorlar zaten. Gündemde 8-10 milyon Euro dönüyor ama bunlar sadece söylenti. Ben 8-10'a da bırakacaklarını tahmin etmiyorum. Brentford'un Halil'den beklentisi çok yüksek, 30-40 milyon Euro'lar konuşuluyor" dedi.

Önceliğin Galatasaray'da olduğunu belirten Muzaffer Dervişoğlu, şunları kaydetti:

'Avrupa'dan teklifler var'

"Ivan Toney tekrar Brentford'da kalırsa biz o zaman kiralık gideriz. Ya da Toney ile eşit şans bulmamız lazım. Yoksa orada kalmayız, kiralık gideriz. Önceliğimiz Galatasaray olur. Halil orada mutlu. Ama elimizde olan bir durum değil. Bakarsın İspanya'ya, İtalya'ya veya Almanya'ya verirler. Çünkü buralardan teklifler var. Orada kulübün vereceği karar önemli..."

Halil'in menajerliğini de yapan ve eski profesyonel futbolcu olan baba Muzaffer Dervişoğlu, "Ben Halil'den daha iyi futbolcuydum, ama devam edemedim. Amcası Mutlu Dervişoğlu da profesyonel olarak neredeyse bütün liglerde oynadı, şimdi milli takımlarda Tolunay Kafkas'ın yardımcılığını yapıyor" dedi.

'Alanyaspor'a gidecektik'

"Devre arasında Alanyaspor'a gidecekken Galatasaray'a geldik. O dönem Galatasaray Brentford'u ikna etti, döndük bu tarafa. İşin o zorluğu da var. Bizim gönlümüzden geçen olmuyor. Daha önce Trabzonspor'a gidecektik olmadı. Onun için hayırlısıyla bekleyeceğiz. Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin bizi istemesi gurur verir tabii ki ama diğer kulüplerin de Brentford ile görüşmesi gerekiyor. Halil Galatasaray'da çok mutlu ama bizim elimizde bir şey yok."

Güncellenme Tarihi : 12.6.2021 12:48

İLGİLİ HABERLER