Gündem
  • 10.4.2020 12:16

Yok böyle alçaklık!.. Boydak'ın müdürü Koronavirüsden öldü, FETÖ'cüler bayram etti

FETÖ'cülerin ölüye bile saygısı kalmadı! Alpaslan Ertekin'den Boydak'a tokat gibi sözler...

FETÖ'cü teröristler, koronavirüse yenilen ve önceki gün İstanbul'da defnedilen, Erciyes Anadolu Holding'in ortak olduğu şirketlerden HSC Kablo Genel Müdürü Ufuk Yılmaz'ın ölüm haberi üzerine iğrenç yüzlerini bir kez daha gösterdi. Başta Mustafa Boydak ve Emre Uslu olmak üzere FETÖ'cü hesaplar Yılmaz'ın ölümü üzerine sosyal medya üzerinden alçakça paylaşımlarda bulundu. Bu çirkin saldırılara en güzel yanıtı Erciyes Anadolu Holding CEO'su Dr. Alpaslan Baki Ertekin verdi

HCS Kablo'nun Genel Müdürü Ufuk Yılmaz, geçen hafta koronavirüs teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede 43 yaşında hayata veda etti.

Herhangi bir kronik rahatsızlığı bulunmamasına rağmen koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitiren Ufuk Yılmaz, İstanbul'da defnedildi.

TERÖRİSTLER ALÇAKÇA PAYLAŞIMLARDA BULUNDULAR

Yılmaz'ın ölümünün ardından sosyal medya üzerinden başta Mustafa Boydak ve Emre Uslu olmak üzere FETÖ'cü hesaplardan çirkin paylaşımlarda bulunuldu.

BOYDAK'DA AĞZININ PAYINI ERTEKİN VERDİ! 

Kayyum tarafından el konulan FETÖ şirketi Boydak Holding'in ortaklarından Mustafa Boydak vefat haberi üzerinde, merhum şahıs ile birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı Twitter'da paylaşarak, "Fotoğrafta karşımda oturan gözlüklü çalışanımız Ufuk Yılmaz vefat etmiş.Allah merhameti ile muamele etsin.İbadet eksikliği kolay da kul hakkı ile gitmekten korkmak gerek.Bir akşam yemeğinde hafiften efkar dağıtmıştık, sanırım 2017 yılı" ifadelerini kullandı.

Mustafa Boydak'ın vefat haberinin ardından paylaştığı "kul hakkı" göndermeli bu iğneleyici mesaja ateş püsküren Erciyes Anadolu Holding CEO'su Dr. Alpaslan Baki Ertekin ise FETÖ'cü Boydak'a şu karşılığı verdi;

"Emojici, 15 Temmuzdan sonra kayyum atanana kadar herkesi bildiğinden, yeğenleri dahil 100 den fazla Fetöcüyü kovmuştu. Gözden kaçanları da biz temizledik. 43 yaşında bir vatan evladı öldü. 8 yıldır Genel Müdürdü, biz göreve atamadık, atamış da olabilirdik. FETÖ’nün vicdansızları..."

MHP'DEN DE DESTEK GELDİ

Alpaslan Baki Ertekin'in Boydak'a yönelik sözlerine MHP Milletvekili Cemal Enginyurt'tan da tam destek geldi. Sosyal medyadaki bu tartışmaya katılan MHP'li vekil, "FETÖ'nün şerefsiz köpeklerinden ne bekliyorsunuz? Onlar yaptıkları zulmün, hırsızlığın, cinayetin, namussuzluğun hesabını henüz vermediler. Ölünün arkasından sevinecek, bundan kendilerine fayda çıkaracak sefiller bilsinler ki; it gibi hesap verecekler. FETÖ'cüler kime kötü derse, o iyidir." diye yazdı.

VATANDAŞLARDAN DA BÜYÜK TEPKİ GELDİ

Bu ahlaksız saldırılara sosyal medya kullanıcılarından da büyük tepki geldi. İşte o yorumlardan bazıları;

"Bunlar beddua ettiğine göre düzgün adammış Allah rahmet eylesin..."

"Vefat etmiş insanların arkasından dua edilir beddua değil hain"

"Söylencek çokta birşey yok Allah ıslah eylesin bunları"

"Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun genel müdürün Allah devletimize milletimize zeval vermesin"

"Vefat eden birinin arkasından bile beddua ediyorlar. Allah ıslah etsin"

"Bunlar insan olamaz bir insanın ölümünden nemalanmak istiyorlar bu vicdansızlıktır diyecek laf bulamıyorum"

"Allah yerini cennet eylesin inşallah Allah devletimize zeval bu zalimlerede fırsat vermesin"

"FETÖNÜN şerefsiz köpeklerinden ne bekliyorsunuz? Onlar,yaptıkları zulmün,hırsızlığın,cinayetin,namussuzluğun hesabnı henüz vermediler. Ölünün arkasından sevinecek,bundan kendilerine fayda çıkaracak sefiller bilsinler ki,it gibi hesap verecekler.Fetöcüler kime kötü derse,o iyidir."

Güncellenme Tarihi : 11.4.2020 01:31

İLGİLİ HABERLER