Asayiş
  • 1.4.2021 22:47

Yol kenarında cesedi bulunmuştu! Sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı

Konya'nın Ereğli ilçesinde kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Bahriye Buket İlhan, yol kenarında başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili kızın erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Öte yandan, Buket İlhan'ın sosyal medya hesabından gece saatlerinde yaptığı bir paylaşımda, “Bu hayata tutunmak için çok çaba sarf ettim. Kim ne derse desin çok uğraştım” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Konya'daki olay, Ereğli ilçesine bağlı Hortu Mahallesi Kuzukuyusu arasında bulunan karayolu kenarında boş arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Bahriye Buket İlhan dün evine dönmeyince ailesi polise kayıp müracaatında bulundu.

ERKEK ARKADAŞI İNTİHAR ETTİĞİNİ ANLATTI

Genç kızdan haber alınamazken, erkek arkadaşı olduğu belirtilen B.B, polise giderek arkadaşı Bahriye Buket İlhan'ın intihar ettiğini anlattı. Durumun bildirilmesi üzerine olay mahalline giden jandarma ekipleri de başından vurulmuş vaziyette genç kızın cansız bedeniyle karşılaştı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili genç kızın arkadaşı olduğu belirtilen B.B. ile olayın ardından arayarak yardım istediği arkadaşı S.Ş. ve babası A.Ş. gözaltına alındı. Şüpheli B.B'nin olay yaşandıktan sonra polise giderek, kız arkadaşı ile otomobille boş araziye gittiklerini, Bahriye Buket'in intihar edeceğini söyleyerek çantasından tabanca çıkartıp başına ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Genç kızın intihar etmesi üzerine panikle tabancayı alarak arkadaşı S.Ş'yi yardım etmesi için aradığını iddia eden B.B, onun da babası ile birlikte geldiğini ve tabancayı onlara verdiğini söyledi. Polis merkezine gitmek için yola çıktıklarında arabasının yakıtının bitmesi üzerine yol kenarına bırakarak, arkadaşının arabasıyla polis merkezine geldiklerini anlattı.

ŞÜPHELİLERİN SAKLADIKLARI TABANCA BULUNDU

Şüphelilerin sakladıkları tabanca da kullanılmayan bir evde bulundu. B.B'nin aracının yakıtının biterek yol kenarında durması ise güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIM ORTAYA ÇIKTI

Buket İlhan'ın sosyal medya hesabından gece saatlerinde yapılan bir paylaşım da ortaya çıktı. "Bu hayata tutunmak için çok çaba sarf ettim. Kim ne derse desin çok uğraştım" şeklinde başlayan paylaşım da kayıtlara geçti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 1.4.2021 23:04

İLGİLİ HABERLER