Asayiş
  • 21.1.2014 16:18

Yol verme kavgası kanlı bitti

Özel Giresun Ada Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören evli ve bir çocuk babası Abdullah Serdaroğlu, dün gece hayatını kaybetti. Giresun Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Abdullah Serdaroğlu bu sabah otopsi yapılması için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yaşamını yitiren Serdaroğlu, Keşap ilçesine bağlı Çakırlı köyünde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.
Abdullah Serdaroğlu’nu bıçakla öldüren O.Ö ise hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Giresun Cezaevi'ne gönderildi.

OLAY GECESİ
Olay, Pazar gecesi saat 22:30 sıralarında Gedikkaya Mahallesi Şehit İsa Yüksel İlkokulu önünde meydana geldi. 28 AC 912 plakalı araçta bulunan araç sahibi O.Ö. (33) ile arkadaşı O.Z, seyir halinde iken yaya olan iki kardeş A.S(25) ve T.S(17) arasında yol vermeden dolayı tartışma çıktığı iddia edildi. Çıkan tartışma iki taraf arasında bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçaklı kavga sonucu kardeşler A.S ve T.S ile araç sahibi O.Ö bıçakla yaralandı.
Ağır yaralanan A.S ve hafif yaralı kardeşi T.S ambulansla Özel Giresun Ada Hastanesine kaldırıldı.
O.Ö ve arkadaşı O.Z olay yerinden araçla kaçtı. Olay yerinden kaçan O.Ö, Alman çeşmesi mevkiindeki bir apartmanın önünde araç içerisinde polis tarafından yaralı bulunarak ambulansla Giresun Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:19

İLGİLİ HABERLER