Asayiş
  • 25.1.2014 23:45

Yolcu kavgası kanlı bitti

Ömerli Mahallesi’nde şehir içi yolcu taşıyan taksi sürücüsü Erkut Dalgıç ile minibüs sürücüsü Ömer Demir arasında yolcu yüzünden kavga çıktı. Taksi şoförü Erkut Dalgıç ile minibüs sürücüsü Ömer Demir birbirinden şikâyetçi oldu. Öğle saatlerinde barışmak için Pazar Taksi Durağı’na giden Ömer Demir ile taksi şoförü Erkut Dalgıç yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Erkut Dalgıç ekmek bıçağı ile Ömer Demir’i bıçakladı. Taksi sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralanan Ömer Demir de hastaneye kaldırıldı. Erkut Dalgıç ise olaydan bir süre sonra polis tarafından gözaltına alındı.
Akşam saatlerinde minibüs sürücüleri bıçaklama olayının yaşandığı Pazar Taksi Durağı’nın giriş ve çıkışlarını minibüslerle kapatıp basın açıklaması yapmak isteyince ortam yeniden gerildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Asayiş Komiseri Nizam Balkan, minibüs sürücülerinin yaptıklarının suç olduğu, taksicilerin yolunu derhal açmaları, aksi takdirde haklarında yasal işlem yapacaklarını söyleyerek uyardı. Asayiş Komiseri Balkan, burasının olay yeri olduğunu anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Burada basın açıklaması yapamazsınız. Gelir birisi buradan laf atar. Herkesin çoluğu çocuğu var. Basın açıklaması yapacaksanız kendi durağınızın oraya çağırın gazetecileri çeksinler, orada da konuşsanız haber yaparlar. Bu yaptığınız anayasal bir suç. Dilekçe yazın resmi yerlere, hakkınızı arayın. Ama bu şekilde olmaz.”
Minibüs sürücüleri yapılan uyarılar üzerine bıçaklama olayının yaşandığı taksi durağından ayrıldı. Polis, Pazar Taksi Durağı çevresinde başka bir olay yaşanmaması için güvenlik önlemlerini bir süre sürdürdü.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:11

İLGİLİ HABERLER