Asayiş
  • 30.4.2015 12:06

Yolda buldukları 10 bin doları polise teslim ettiler

Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi’nin Çanakkale’ye düzenlediği okul gezisi esnasında 4 öğrenci yolda buldukları 10 bin dolar parayı hiç düşünmeden Emniyet yetkililerine teslim ederek örnek bir davranış sergilediler.
Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi’nin geçtiğimiz hafta Gezi, Tanıtım ve Kardeş okul kulübü programı çerçevesinde okul müdür yardımcısı Salih Şahinoğlu ile birlikte gerçekleştirdikleri Çanakkale gezisinde öğrenciler Ayşenur Öztürk, Selin Öztürk, Ceren Çetin ve Cansel Turan gezisi esnasında sokakta 10 bin dolar para buldular.

Öğrencilerin bu örnek davranışları ise karşılıksız kalmadı. Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi müdürü Bilal Kuzu, dün okulda öğrencilerin ailelerini misafir etti. Okul Müdür Bilal Kuzu bu örnek yaklaşımlarından dolayı öğrencileri kutlayarak kendilerine onur belgesi takdim ederken, öğrencilerin ailelerini ise böyle öğrenciler yetiştirdikleri için plaket plaketle ödüllendirdi.

AYŞENUR POLİS HAFTASI KOMPOZİSYON BİRİNCİSİ
Öte yandan 10 bin dolar bularak emniyet yetkililerine teslim eden öğrenciler arasında yer alan Ayşenur Öztürk, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinciliği elde etmiş ve programda kompozisyonunu da okumuştu.

MUSA ÖZTÜRK
BURSA

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:44

İLGİLİ HABERLER