Asayiş
  • 29.9.2013 17:16

'Yoldan geçme' kavgasına ikinci kurban

 Olayda ağabey 28 yaşındaki Arif Yavuz, yaşamını yitirmişti. Çifte cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Merkez Mezitli İlçesi Tece Hürriyet Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda iddiaya göre, 23 yaşındaki Engin Y., daha önce husumet yaşadığı Arif ve Haşim Yavuz kardeşleri evinin önünden geçerken görüp, "Buradan geçmeyin" diye sataştı. Yavuz kardeşler ile Engin Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda tekmeli, yumruklu kavgaya dönüştü. Evinin önünde dayak yemeyi hazmedemeyen Engin Y., eve girip, pompalı tüfekle döndü. Engin Y., elindeki pompalı tüfeği peş peşe ateşledi. Namludan çıkan saçmalar, Arif Yavuz ile kardeşi Haşim Yavuz'u ağır yaraladı. Erdemli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan kardeşlerden Arif Yavuz, kurtarılamadı. Yoğun bakıma alınan Haşim Yavuz da bugün hayatını kaybetti.

Olayda çenesi kurulan şüpheli Engin Y. ise Mersin Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili bu şüphelinin kardeşi Gökhan Y. (19) ile Ersin C. (29) de gözaltına alındı. Sorguları tamamlanan 3 şüpheli, öğleden sonra adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:36

İLGİLİ HABERLER