Spor
  • 9.10.2005 01:49

YÖNETİCİLERİN DEMEÇLERİ CANAYDIN'I ÇİLEDEN ÇIKARDI

Galatasaray’da yöneticilerin üst üste verdiği ilginç demeçler Başkan Özhan Canaydın’ı çileden çıkardı.

Başkan Canaydın, bütün uyarılarına rağmen Sarı-Kırmızılı kulübü zor durumda bırakan beyanatlar veren yöneticiler Ergun Gürsoy, Turgay Kıran ve Fatih Gökşen’i ilk yönetim kurulu toplantısında sert bir dille uyaracağı öğrenildi.

Norveç’te oynanan ve G.Saray’ın 1-0 kaybettiği Tromso maçından sonra yönetici Fatih Gökşen’in yaptığı, “Ali Sami Yen’de 5 golden aşağısını kabul etmem.” açıklamasından sonra Başkan Yardımcısı Turgay Kıran’ın da, “Tromso’ya elenirsek Türkiye’yi terk ederim.” sözleri Başkan Canaydın’ın bir hayli canını sıkmıştı. Bu iki yöneticiden sonra önceki gün de İkinci Başkan Ergun Gürsoy’un “Fenerbahçe her alanda bizi geçti. Bu durumda bizim sinirlerimizi bozdu.” demeci bardağı taşıran damla oldu. Üst üste gelen bu talihsiz beyanatlara çok sinirlenen Başkan Canaydın, yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında bu üç yönetici bundan sonra verecekleri beyanatlarda daha dikkatli olmalarını isteyecek.

2006 yılının Mart ayında yapılacak olağan kongrede yeniden başkanlığa aday olmayı planlayan Başkan Canaydın, yönetim kuruluna almayı düşündüğü isimleri kafasında netleştirmeye başladı. Yeniden yönetimde yer almayacağı açıklayan Gürsoy’un yerine Canaydın, bir dönem birlikte çalıştığı Ali Dürüst’ü düşünüyor. Canaydın, bütün uyarılarına rağmen sert beyanatlar veren Turgay Kıran ve Fatih Gökşen’i ise listesine almayı şimdilik düşünmüyor. Bu arada Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, kanunların kendilerine verdiği yetkiyle, en az bedelle Galatasaray Kulübü’ne arazi vereceklerini söyledi. Akgün, G.Saray’ın maddi imkanlarını düzeltmek adına Florya’daki tesislerini Büyükçekmece’ye taşımak istediğini belirterek, şunları kaydetti: “Galatasaraylı yöneticilerle birlikte birkaç ay önce yaptığımız çalışmalar somut bir noktaya geldi. Büyükçekmece’nin göl yakası taraflarında sportif tesisler için bir yer bulunuyor. 2006 yılı içinde çalışmalara başlamak istiyoruz. Ancak Galatasaray’ın atacağı adım önemli. Bu araziyi belki bedeli mukabilinde Galatasaray’a vereceğiz. Vereceğimiz arazi 150 bin metrekareden aşağı olmayacak. Buranın imarı yok. Sadece sportif faaliyetler için yer bulunuyor.” dedi. ZAMAN

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER