Spor
  • 12.10.2008 09:12

YÖNETİM ÜÇE BÖLÜNDÜ... F.BAHÇE'DE ARAGONES KAVGASI!

Ali Koç “1.5-2 milyon Euro verip göndermeye çalışalım”, M.Uslu “Önder Özen ve Volkan Ballı’yı yollayalım” dedi. Aziz Yıldırım ise “Üç maçı bekleyip görelim” yorumunu yaptı.

F.BAHÇE’DE Aragones’in tahtı iyiden iyiye sallanmaya başladı ama yönetim içinde de ’çözüm paketi’ olarak üretilen fikirlerde ayrılıklar ortaya çıktı. Bazı yöneticiler Aragones’in yanına bir yardımcı tayin edilmesini, bazıları Dede ile yola devam edilmesini isterken kimileri de İspanyol teknik adamın biletinin bir an önce kesilmesi gerektiğini ifade ediyor. İlginçtir faturayı antrenör Önder Özen ve menajer Volkan Ballı’ya çıkaranlar bile var. Yapılan gizli toplantılarda yönetimin ağır topu olan asbaşkan Ali Koç’un radikal bir tutum sergilediği ve “Bir an önce hocayı göndermemiz gerek. Aragones’i yollamazsak bu kriz hali bitmez. 1.5-2 milyon Euro teklif edelim, (Gönderilirse ödenmesi gereken para 6-7 milyon Euro arası) anlaşmaya çalışalım. Bir an önce yollayalım yoksa bu takım düzelmez” dediği öğrenildi. Huzursuz olan Koç’un yönetimden ayrılmayı bile düşündüğü öne sürüldü.

‘HİÇ UMRUNDA DEĞİL’

YÖNETİCİ Mahmut Uslu’nun ise “Bir an önce yabancı bir yardımcı antrenör ve kondisyoner getirelim. Önder Özen ve Volkan Ballı’yı da gönderelim. Özen 6 yıldır başarılı işler yaptı ama bazı şeyleri kabul ettiremiyorsa kalmasının anlamı yok. Ballı da iç huzuru sağlamayamıyor” dediği, ancak başkan Yıldırım’ın “Onlar ne yapsın? Adamlar raporlarını veriyorlar. Hocanın umrunda değil. Kocaeli, Arsenal ve Bursa maçlarını görelim ona göre durum değerlendirmesi yaparız” yorumunda bulunduğu belirtildi.

YERLİ HOCA ÇOK ZOR

BAZI yöneticilerin yerli hocadan (Bülent Uygun, Aykut Kocaman veya Rıdvan Dilmen) yana olduğu, ancak buna genel olarak sıcak bakılmadığı ifade edildi. Uslu’nun yerli antrenör fikrine karşı da “Onları da getirsek bir şey düzelmeyecek. Hiçbir yerli bu baskıyı kaldıramaz” dediği ifade edildi. Herkesin fikrini dinleyen Aziz Yıldırım’ın gergin olduğu ve zorunlu olmadıkça evinden çıkmamaya gayret ettiği öğrenildi.

ARAGONES DEĞİŞTİ

BU arada, 3 günlük tatilinden rötarlı dönen Aragones dün Samandıra’daki mesaisine hızlı başladı. İspanyol hoca öncelikle takımdaki sakatlıkların nedenlerini öğrenmek için kan testi yaptırdı, ardından tüm futbolcuları tarttırarak yeni bir program uygulattı. Çıkacak sonuçlara göre her futbolcuya özel beslenme programı verilecek. Uyarılarını da ihmal etmeyen Aragones alışılagelmiş sert tutumunu değiştirerek babacan tavırla konuştuğu futbolcularına “3 gün kafanızı dinleme fırsatı buldunuz. Bizden beklenileni verme zamanı geldi. Artık toparlanma ve daha çok çalışma zamanı” diyerek idmanın startını verdi.

(vatan)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:29

İLGİLİ HABERLER