Spor
  • 19.8.2009 04:18

YÖNETİMDEN BOBO'YA İNANILMAZ PLAN...

Sambacı istediği kulübe gidemediğinden Fransızlar’ı geri çevirdi. Yönetim ise Brezilyalı’nın sabrını taşırmak için sol kanatta oynatıyor...

Siyah-Beyazlılar'da yönetim ve Bobo arasındaki soğuk savaş sürüyor. Beşiktaş'ın 5.5 milyon Euro’ya Saint Etienne'e verdiği Brezilyalı yıldızın buna karşı çıkması hesapları altüst ederken yönetim de yaptırım uygulamaya başladı. Sambacıyı sol kanatta oynatarak sabrını taşırmak ve gitmeye zorlamak isteyen Siyah-Beyazlı yönetime bu konuda en büyük desteği Mustafa Denizli veriyor.

Geldiği günden beri Bobo’yu yeterli bulmayan ve genelde yedek oturtan Denizli, Antalya maçından sonra da "Performansından memnun değilim ama onu solda oynatarak hazırlıyorum" diyerek sambacının sabrını zorlamaya devam edeceğinin sinyalini verdi. Sol kanatta oynamaktan şikayetçi olan Bobo ise yönetimden intikamını alıyor.

BEN İSTERSEM GİDERİM

Geçen sezon sonunda "Gitmek istiyorum" diyerek izin isteyen ancak talipleri olmasına rağmen izin verilmeyen sambacı da şimdi yabancı kontenjanını boşaltmak için kendisini gözden çıkaran yönetime kan kusturuyor. Bobo'nun yönetime "Olimpiyakos 6 milyon Euro vermesine rağmen gitmeme izin vermediniz. Şimdi St. Etienne'e gitmemi istiyorsunuz. Ben ancak kendi istediğim yere giderim” diyerek rest çektiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER