Spor
  • 24.9.2013 22:37

Yönetim'den ilk açıklama!..

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, teknik direktör Fatih Terim'le yollarını ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Türk Telekom Arena'da bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ergün, Galatasaray'ın değerlerini koruma açısından Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bugün toplanan yönetim kurullarımız, son günlerde gelişen, futbol takımımız ve kulübümüz üzerinde yoğunlaşan spekülasyonların, ciddi anlamda takımımıza ve kulübümüze zarar oluşturduğunu gözlemiştir. Bu zarara bir yerde 'dur' demek gerekiyordu. O yüzden bu yönde bir karar aldık. Sayın Terim'e iki yıllık bir kontrat önerimiz oldu. Ancak bu önerimiz kabul görmedi. Dolayısıyla biz de ileriye dönük bir araştırma içine girmek durumunda kaldık. Bunun dışında Galatasaray kulübünün çok eskiye dayanan gelenekleri ve görenekleri vardır. Üzerimizde oluşan bu spekülasyonlardan bu geleneklerimizin zarar görmeye başladığını hissetmeye başladık. Aynı şekilde Galatasaray'ın çok uzun yıllardan beri oluşmuş bir yönetim hiyerarşisi vardır. Bu hiyerarşinin kuralları, katmanları ve iletişim tarzı çok net ve belirgindir. Bunun da dışına çıkıldığını hissettiğimiz zaman, değerlerimizi koruma açısından böyle bir karar almak zorunda kaldık. Umarım gerek Sayın Terim'e, gerek kulübümüze, gerek takımımıza hayırlı bir karar olacaktır. Sayın Terim'e de Milli Takım'daki görevinde başarı diliyoruz. Hepimiz Galatasaray olarak onun başarılarından gururlanacağız. " 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:44

İLGİLİ HABERLER