Asayiş
  • 28.3.2012 01:33

13 yaşındaki kızına önce taciz sonra tecavüz!..

Adana'da meydana gelen olayda üvey kızıyla tecavüzden sonra devamlı yatmaya başlayan zanlı küçük kızın olayı itiraf etmesiyle mahkemelik oldu.

ADANA (İHA) - Adana'da 13 yaşındaki üvey kızına tecavüz ettiği ileri sürülen üvey baba hakkında 18 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda seyyar satıcılık yapan A.A., 9 yıl önce evlendiği 38 yaşındaki H.A.'nın kızı S.K.'ya 12 yaşında önce taciz ettiği daha sonra tecavüz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. 15 Mart'ta yakalanan şahıs çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Tutuklanan zanlı hakkında soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce
kabul edilen iddianamede, sanık A.A. hakkında 'Çocuğun birden fazla cinsel istismarı' suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istendi.
Bu arada sosyal hizmet uzmanı nezaretinde ifade veren S.K., "Annemle, A.A.'nın evinde yaşamaya başladıktan sonra beni eliyle taciz etmeye başladı. Küçük olduğum için ilk başlarda bunu oyun olarak görüyordum. 2 yıl önce annem evde yokken bana zorla sahip oldu. Sonra da 'Seni seviyorum, anneni boşayıp seni alacağım' dedi. Bunun üzerine birlikte olmaya başladık. Bir yıldan beri beni oyalıyordu. Benimle ilişkiye girdiği günün akşamı annemle de yattığını anlayınca dayanamadım. Kavga çıkardım annem de
öğrenince şikayetçi oldu" dedi.
Zanlı da üvey kızıyla birlikte olduğunu kabul etti.
Sanığın yargılanmasına ileriki günlerde başlanacak.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:16

İLGİLİ HABERLER