Dünya
  • 4.7.2008 09:06

BELÇİKA'DA SEKS KÖLESİ YAPILAN TÜRK KADIN KURTARILDI!..

Belçika'nın başkenti Brüksel'de 5 yıldızlı Conrad Oteli'ne düzenlenen köle operasyonu dünyayı ayağı kaldırdı. Belçika polisi özel bir operasyon düzenleyerek otelin 4. katında Birleşik Arap Emirlikleri kraliyet ailesi tarafından köle olarak çalıştırılan çeşitli milliyetlere sahip 17 kadını özgürlüğüne kavuşturdu.

7 MİLLETTEN KADIN VAR
Aralarında bir Türk'ün de bulunduğu kadınların Filipinler, Fas, Hindistan, Mısır, Irak ve Suriye vatandaşları olduğu açıklandı. Filipinli kadınlardan birisinin kaçarak polisi alarma geçirmesi üzerine ortaya çıkan korkunç olayın, AB liderlerinin de konakladığı oldukça lüks bir otelde nasıl gerçekleştiği kafalarda soru işareti bıraktı.

80 EURO MAAŞ!
Geçen yıl otelin 4. katını kiralayarak kadınları 24 saat hizmetinde çalıştırdığı belirtilen kraliyet ailesi üyeleri ise polis tarafından gözaltına alınarak sorguya çekildi. Basına konuşan kadınlardan biri, "Kraliyet ailesinin 20 güvenlik görevlisi kapıdan kafamızı çıkartmamıza bile izin vermiyordu. 24 saat hizmetlerindeydik. Ayda 80 euro maaş veriyorlardı" dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:08

İLGİLİ HABERLER