Gündem
  • 25.11.2008 14:00

ÇATALAĞZI KAYA ADANIR'I BEKLİYOR!

Zonguldak'taki temaslarının ardından Çatalağzı'na da geçecek olan Adanır, burada basın mensuplarının da katılacağı bir sohbet toplantısında Çatalağzı Halkı'nın ve Esnafı'nın sorunlarını da dinleyecek. Daha sonra çocukluğunun ve gençlik yıllarının geçtiği merkeze bağlı bir köyken sonradan mahalle olan annesinin memleketi Körpüoğlu'na geçecek olan Adanır, akraba ve tanıdıklarıyla da hasret giderecek.
Özel yaşamındaki sempatik ve samimi tavırlarıyla da insanların her daim ilgi odağı olan Adanır'ın, aday gösterilmesi halinde Çatalağzı Belediye Başkanı seçilmesine kamuoyunda kesin bir gözle bakılıyor.
Siyasi çevreler de, Adanır'ın Ankara'nın en büyük ilçelerinden birinde uzun yıllar başkan yardımcılığı yapmış olması ve belediyeciliği çok iyi bilmesinin başkanlık yarışını kazanmasında önemli bir rol oynayacağı görüşünde birleşiyorlar.
Ayrıca, Adanır'ın yüksek okulu bitirir bitirmez devletin önemli kademelerinde almış olduğu görevler ve yapmış olduğu başarılı çalışmalar da, yani O'nun idareciliği iyi bilen öngörü sahibi bir devlet adamı olduğu gerçeği de yine kamuoyunda konuşulan
konu başlıklarından biri.
Çevresinde 7'den 70'e her kesimden insanlarla diyalog kurabilen, spora, sanata ve ilme çok değer veren; örf ve ananelerine saygılı olup, ilerlemeden ve gelişmekten yana olan Kaya Adanır'ın, bu pozitif özelliklerinin yanında Çatalağzı için önemli projelerinin olduğu da söyleniyor.
1 Aralık'ta şimdiki görevinden istifa edip, Çatalağzı Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adaylığı başvurusunu yapacak olan Adanır, ''Belediyecilik, oy almak için bir kez kapısı çalınan vatandaşa, seçildikten sonra her gün gitmek, her gün hizmet götürmektir. Partimiz beni aday gösterirse ve Çatalağzı Halkı da beni bu göreve layık görürse, beldemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz inşallah. Çünki, sorunları bire bir yaşayanlardan başka hiç kimse daha iyi bilemez.'' Diyor.
Kuşkusuz, Adanır'ın siyasete ve Çatalağzı'na getireceği çok önemli şeyler var; daha şimdiden çevresine hissettirdiği enerjisi O'nun başarılı olacağının da kanıtı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:00

İLGİLİ HABERLER