Gündem
  • 26.1.2014 11:52

Erdoğan'a Mehter Takımı'ndan "dik dur eğilme" marşı

Beyaz Hareket Derneği tarafından halkın iradesine sahip çıkmak amacıyla Eminönü Meydanı'nda kurulan "Milli İrade Çadırı"nın kapanışı dolayısıyla miting düzenlendi.

Beyaz Hareket Derneği tarafından halkın iradesine sahip çıkmak amacıyla 17 Ocak'ta Eminönü Meydanı'nda kurulan "Milli İrade Çadırı"nın kapanışı dolayısıyla "Milli İradeye Saygı" mitingi düzenlendi.

Ellerinde, "Egemenlik kayıtsız şartsız Allah'ındır", "Vurmaya değil, sevmeye geldik", "Sevdamız AK, gözümüz kara" yazılı dövizler bulunan gruptakiler, Eminönü Meydanı'nda toplandı.

ERDOĞAN'A MEHTER TAKIMI'NDAN "DİK DUR EĞİLME" MARŞI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mehter takımının gösterisinin ardından gruptakiler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için besteledikleri, "Dik dur eğilme" marşını seslendirdi.

"Ülkemize oyun oynayanlara asla izin vermeyeceğiz"

Grup adına açıklama yapan Beyaz Hareket Derneği Başkanı Aydın İnci, son 1 aydır Türkiye'nin bir kaosa sürüklenmek istendiğini söyledi.

Türkiye'de son 12 yıldır yapılan hizmetlerin, ülkenin bölgesindeki ve dünyadaki gücünü ortaya koyduğunu vurgulayan İnci, Türkiye'nin küresel güç olma yolunda ilerlediğini kaydetti.

İnci, ekonomik, siyasi ve demokrasi yolunda ilerleyen Türkiye'yi "oyuna getirmeye çalışanlar"ın yine ortaya çıktığını dile getirerek, "Ülkemize oyun oynayanlara asla izin vermeyeceğiz. Gençler olarak hiçbir yapının ülkemizi parçalamasına izin vermeyeceğiz. Hiçbir güç milli iradenin üzerinde değildir. Bu ülke ve millet asla o eski karanlık günlere geri dönmeyecektir" diye konuştu.

"Milli iradeye sahip çıkıyoruz"

Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Ogan ise Başbakan Erdoğan'ın iktidarı zamanında önemli çalışmalar yapıldığını anlattı.

Bunların yanı sıra daha pek çok önemli projenin hayata geçirildiğini aktaran Ogan, şöyle devam etti:

"Yapılan yatırımlar ve bu atılımlardan ürkenler, mayıs ayında düğmeye bastı. O günden beri Türkiye ekonomisine zarar verecek girişimler yapıyorlar. Biz bunlara boyun mu eğeceğiz? Türkiye'ye, 'Sen bizim izin verdiğimiz kadar büyüyeceksin' diyenlere boyun mu eğeceğiz? Şunu bilsinler ki bu millet bunlara hiç boyun eğmedi ve eğmeyecek. Biz Başbakan'a sahip çıkarak aslında milli iradeye sahip çıkıyoruz."

Konuşmaların ardından miting sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:10

İLGİLİ HABERLER