Spor
  • 18.6.2013 02:26

F.Bahçe'nin orta sahasında 11 yıldız var

Fenerbahçe, İstanbul BŞB’nin yıldızı Samuel Holmen’le prensipte anlaştı. İsveçli, bugün sağlık kontrolünden geçip imzayı atacak.

1-FENER’DE 11. YABANCI SAMUEL HOLMEN

YENİ sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geçen sezon küme düşen İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Samuel Holmen’le prensip anlaşmasına varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Sarı lacivertliler, İsveçli yıldızın bugün yapılacak sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalayacağını açıkladı. Holmen’le bir dönem Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Beşiktaş da ciddi biçimde ilgilenmişti.

ORTA SAHADAKİ İSİMLERDEN KİM GÖNDERİLECEK?

ALPER Potuk’un transferinin ardından Holmen’in de kadroya katılacak olması Fenerbahçe orta sahasında çeşitliliği artırdığı gibi, ‘Takımdan kimler gönderilecek’ sorusunu da beraberinde getirdi.
F.Bahçe’de şu anda Emre, Sezer, Cristian, Mehmet Topuz, Selçuk, Salih Uçan, Mehmet Topal, Alper Potuk, Meireles, Recep Niyaz ve yeni transfer Holmen ile merkez orta sahada oynayan futbolcuların sayısı 11’e yükseldi.

2-YENi HEDEF ALMAN KRALI KiESSLiNG

Fenerbahçe, Cardozo defterinin kapanması halinde gözünü Almanya’ya çevirecek. Bayer Leverkusen’in golcüsü ile masaya oturacak.

NAPOLI’nin de Cardozo için devreye girmesi sonrası sarı lacivertlilerin yeni hedefi Stephan Kiessling oldu. 29 yaşındaki Alman santrfor Alman Ligi’nde geçen sezon Bayer Leverkusen formasıyla attığı 25 golle kral olmuştu. Fenerbahçe’nin iki sezondur takibinde olan Kiessling, daha önce sarı lacivertlilerin teklifini reddetmişti.

7 sezonda Alman Ligi’nde B.Leverkursen forması ile 220 maça çıkan Kiessling 98 gol attı. 1.91 boyundaki golcü 6 kez de Alman Milli Takımı forması giydi.
Sarı lacivertlilerin yeni transferi Kadlec’in de eski takım arkadaşı olan Kiessling’in değeri yaklaşık olarak 8 milyon Euro. Alman oyuncu Fenerbahçe’nin teklifini kabul ederse Oscar Cardozo transferinden vazgeçilecek. Kiessling gelirse, yeni teknik adamın belli olmamasına rağmen Kocaman’ın verdiği listeden transferi gerçekleşen dördüncü oyuncu olacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:21

İLGİLİ HABERLER