Yaşam
  • 3.7.2011 16:19

GALATASARAYLI FATMA NİNE, 106. YAŞINI KUTLADI

NURBAY USTA
ARTVİN
Fatma Nine'nin doğum günü kutlamasına Şavşat Kaymakamı Salih Altun ve eşi Yeşim Aktürk Altun, Şavşat Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Gürol Köroğlu ile eşi Esra Köroğlu ve 2 yaşındaki kızları Hayat Köroğlu, Şavşat Bedensel Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurbay Usta, Fatma Nine'nin oğlu Ziver Çolak, komşuları ve yakınları katıldı.
Şavşat Kaymakamı Altun ve beraberindekileri karşısında göre Fatma Nine'nin heyecanlandığı gözlenirken, "Benim yavrularım gelmiş" diyerek, gelenlere sarıldı ve hasret giderdi. Fatma Nine, 3 gün önce hayatını kaybeden 95 yaşındaki kardeşi Alaattin Meydan'ın üzüntüsünü yaşarken, Kaymakam Altun kendisine taziyelerini sundu. Fatma nine "Allahım keşke beni alsaydın. O daha çocuktu ifadesi kullanması ise dikkat çekti.
Fatma Çolak, üzerinde 106 adet Galatasaray'ın forma rengi olan sarı kırmızı mumlar yakılı pastayı önce üfledi ardından da pastayı Kaymakam Altun ile birlikte kesti. Fatma Nine, eski dönemlerde fakirlik olduğuna işaret ederek, "Eski zamanlarda fakirlik vardı. Yiyecek bulamazdık, ağaçların yapraklarını yediğimiz bile olmuştur. Bugünümüze kadar geldik. Allaha şükürler olsun, ekmeğimiz, peynirimiz var" dedi.

FATMA NİNE, FATİH TERİME GÜVENİYOR
106. yaş günün kutlayan Fatma Nine, geçen sezon Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Ankaragücü ve Trabzons Avni Aker Stadı'ndaki Galatasaray-Trabzonspor maçlarına Kulüp Başkanı Adnan Polat'ın daveti üzerine gitmişti. Fatma Nine, bu sezon Galatasaray'a başarılar dilerken, "Geçen sezon beni çok üzdüler. İnşallah bu yıl beni üzmezler. Fatih Terim'e çok güveniyorum" ifadelerini kullandı. Parmağında Galatasaray'ın renkleri taşıyan Sarı-kırmızılı yüzük takan Fatma nine, kutlama sırasında "En büyük Galatasaray" diyerek doğum gününü kutlamaya gelenlere tek tek sarılarak arkalarından türkü söyledi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER