Dünya
  • 3.12.2012 23:14

Kadın öğretmen sınıfın yarısıyla seks yaptı

Yaşları 15 ile 17 arasında değişen 5 erkek öğrencisiyle seks yaptığını itiraf eden sarışın kadın öğretmen 32 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Bu kez rezalet İngiltere'de meydana geldi.
42 yaşındaki evli öğretmen Emma Webb, reşit olmayan çocuklarla cinsel ilişkiye girmek ve onlara çıplak görüntülerini yollamaktan mahkum oldu.
İki çocuk annesi olman kadın öğretmenin toplam 10 erkek öğrenci bulunan sınıfta, çocuklara ilk cinsel deneyimleri konusunda sorular sorduğu ortaya çıktı.Ders sırasında tahtaya penis çizdiği belirtilen kadın öğretmen, cinsel deneyimi olmayan erkek öğrencileri tek tek evine çağırdığı belirlendi.
Tesisatçı olan kocasının evde olmadığı saatlerde öğrencileriyle ilişkiye giren kadın öğretmen, çocuklara daha sonra çıplak görüntülerini yollamış.
Rezaletin ortaya çıkmasından sonra gazetecilere konuşan kadının kocası, "Bunu niçin yaptığını bir türlü anlayamadım.Aramızda bir sorun yoktu.Cezasını tamamlayınca evliliğimizin kaldığı yerden sürmesini istiyorum" dedi.
Dün yapılan duruşmada kadın yargıç sapık öğretlene ders gibi bir açıklama yaptı : Bu çocuklara akıl vermen gerekirken seks vererek affedilmez bir hata yaptın.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:44

İLGİLİ HABERLER