Asayiş
  • 20.7.2008 17:06

KIZ MESELESİ KAVGASI CAN ALDI!

SALİH BAKICI
BURSA  - İnegöl ilçesinde, kız meselesi yüzünden tartışan iki kişiyi ayırmak isteyen İnegölspor'un tribün lideri göğsüne isabet eden iki kurşunla hayatını kaybetti.
Olay, Organize Sanayi Bölgesi'nin bitişiğindeki İnegöl Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübüne ait Atış Poligonu girişinde meydana geldi. Bordo-Beyaz İnegölspor Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı, tribün lideri Fatih Kaçar, arkadaşları Ömer Olgun, Murat Mengi ve Ersin Solak ile otomobilde sohbet sohbet ederken, yanlarına Hüseyin D., Özkan Özel, Cihan Adak, Kıvanç Tezgah ile Ekrem Şengül'ün içinde bulunduğu bir başka araç yanaştı.
Arabadan inen Özkan Özel, daha önce aralarında kız meselesinden tartışma yaşanan Ömer Olgun ile yeniden tartışmaya başladı. Diğer kişilerin de tartışmaya katılmasıyla ortam gerildi.
Kavga eden tarafları ayırmaya çalışan 26 yaşındaki Fatih Kaçar, Hüseyin D.'nin silahından çıktığı belirtilen iki kurşunun göğsüne isabet etmesiyle olay yerinde hayatını kaybetti.
2 YARALI
Olayda, Ekrem Şengül (28) sağ dirseğinden, Ömer Olgun (21) ise sağ kalçasından birer kurşunla yaralandı. Ekrem Şengül ile Ömer Olgun kaldırıldıkları Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Bir müddet gönüllü itfaiyeci olarak görev yapan daha sonra sınavı kazanarak yaklaşık bir yıl önce İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde itfaiye eri olarak göreve başlayan Fatih Kaçar'ın ölümü, İnegölspor taraftarlarını büyük üzüntüye boğdu. Evli ve bir çocuk babası Kaçar, Süleymaniye Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Olayın şüphelisi Hüseyin D.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede, 1 adet 9 milimetre çapında mermi ile 3 adet boş kovan buldu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:43

İLGİLİ HABERLER