Dünya
  • 28.6.2009 00:22

MİCHAEL JACKSON'UN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU!..

Pop müziğinin efsane ismi Michael Jackson'u ölüme götüren ve şarkıcının aşırı dozda aldığı ilaçlar belli oldu.


Amerikan medyasında, Michael Jackson'un ‘ölümcül kokteyl’ olarak adlandırılan ilaçlar listesi yayınlandı. Buna göre Jackson, dünya turnesi öncesi formda kalmak icin narkotik sayılan üç güçlü ağrı kesici ilaç kullanmaktaydı.

Jackson'un kullandığı ilaçlardan ikincisinin bile potansiyel olarak ölümcül sonuçlara yolaçabilecek kadar güçlü olduğu belirtildi. Amerikan medyasında Michael Jackson'a yakın kaynaklara dayandırılarak verilen haberlere göre, Jackson gunde 3 kez ‘Demerol’ adlı ağrı kesici iğnesi ölüyordu. Ünlü şarkıcı aynı zamanda bir başka ağrı kesici ilaç olan yalnızca reçeteyle satılan ‘Dilaudid’ adlı ilacı kullanıyordu. Jackson bunların yanısıra ‘Vicodin’ adlı yine yalnızca reçeteyle satılan ağrı kesici ilaç kullanmaktaydı. Jackson, bu ağrı kesicilerin yanısıra düzenli olarak kas gevşetici olarak Soma, yatıştırıcı etkisi olan “Xanax’ ve anti depresyon ilacı olan ‘Zoloft’ kullanıyordu. Michael Jackson'un ‘ölümcül kokteyl'inin son halkalarını da heyecan ve ürküntüye karşı aldığı 'Paxil', mide yanmasına karşı kullandığı ‘Prilosec’ adlı ilaçlar oluşturdu.

Michael Jackson'ın avukatı, sanatçının ölümünden sonra yaptığı açıklamada, Jackson'ın aşırı doz ilaç kullanımından olduğunu iddia etmişti. Avukat Brian Oxman, Jackson'ın dünya turnesi öncesi formda kalmak için aşırı dozda ilaç tükettiğini, çevresinin de buna göz yumup izin verdiğini söylemişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:37

İLGİLİ HABERLER