Asayiş
  • 12.5.2011 10:55

SİLOPİ'DE 2. ŞEHİT

DİYARBAKIR - Şırnak'ın Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne dün gece gerçekleştirilen saldırı sonucu ağır yaralı olarak Diyarbakır'a getirilen polis memuru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Şırnak'ın Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne dün gece saat 23.00 sıralarında 3 kişilik bir terörist grubu tarafından uzun namlulu silahlar ile açılan ateş sonucu polis memuru Muharrem Ünlü olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan Gökmen Şimşek ise askeri helikopter ile Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne getirilmişti.
Dicle Üniversitesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan polis memuru Gökmen Şimşek için bugün Diyarbakır Havaalanı'nda tören
düzenlendi.
Düzenlenen törene Tarım Bakanı Mehdi Eker, Jandarma Bölge Komutanı Ünal Karaosmanoğlu, İl Valisi Mustafa Toprak, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Mustafa Erdem, AK Parti Milletvekili adayları ve çok sayıda polis ile asker katıldı.
Gökmen Şimşek için yapılan tören sonrası omuzlara alınan naaşı uçak ile İstanbul'a gönderilirken, oradan da memlemeketi Edirne'ye gönderileceği öğrenildi.

15 GÜNLÜK POLİSTİ

Şehit polislerden Gökmen Şimşek'in Silopi'de yeni görevi başladığı ve 15 günlük polis memuru olduğu ve haftasonu düğün yapacağı öğrenildi. Şehit polislerden Gökmen Şimşek'in Edirne, Muharrem Ünlü'nün de Çorum nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Düğün için Edirne'ye gitmek üzere bugün itibariyle izne ayrıldığı bildirilen Şimşek'in yarın akşam kına gecesi, hafta sonu da düğününün yapılacaktı.

Açılan ilk ateş sonucu şehit olan polis memuru Muharrem Ünlü için ise saat 10.45'te yapılacak törenin ardından naaşı memleketi Çorum'a gönderilecek.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 17:40

İLGİLİ HABERLER