Medya
  • 23.4.2010 10:05

ÜNLÜ RADYOCU EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!.. ÖLÜM NEDENİ KELEPÇE Mİ?

MİDESİNE kelepçe taktıran ve Reco Baba olarak bilinen ünlü radyocu Recep Kaya Baydurcan, evinde ölü bulundu. Baydurcan'nın zayıflama uğruna midesine kelepçe taktırdığı ve 25 gün önce ameliyatla kelepçeleri aldırdığı öğrenildi.
Daha önce birçok radyoda DJ'lik yapan ve son olarak Park FM'de program yapan ve ‘Reco Baba’ lakabıyla tanınıp bilinen Recep Kaya Baydurcan, Ankara Eryaman'daki evinde ölü bulundu. Sabah saatlerinde eve gelen arkadaşları tarafından cansız halde bulunan Baydurcan'ın cenazesi, Keçiören Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

ÖLÜM NEDENİ KELEPÇE Mİ?
Aşırı kilolarından rahatsız olan Baydurcan zayıflamak için midesine kelepçe taktırdığı öğrenildi. Baydurcan'ın 25 gün önce Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyatla midesindeki kelepçeleri aldırdığı ve ardından rahatsızlandığı belirtildi. Baydurcan'ın ameliyattan sonra birkaç kez rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Yalnız yaşayan Baydurcan'ın midesine taktırdığı kelepçenin mide kanamasına yol açması nedeniyle hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Arabesk müzik dinleyicilerin sevgili Reco Baba'sının kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.
Recep Kaya Baydurcan'ın canezesinin yarın Cuma namazının ardından Karşıyaka mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Bu arada DJ Baydurcan için arkadaşları internette bazı sosyal paylaşım sitelerinde sayfa açarak taziyelerini illetti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:29

İLGİLİ HABERLER