Yaşam
  • 12.12.2011 17:16

ÜNLÜ SANATÇIYA 12 KİLO VERDİREN MUCİZE DİYET...

Ebru Gündeş hamilelik döneminde aldığı kiloları bu diyet sayesinde kısa sürede verdi.

Gündeş "Günde 4 litreden fazla su içtim. Bol bol haşlanmış sebze yedim" dedi. Geçtiğimiz haftalarda kızı Alara'yı dünyaya getiren Ebru Gündeş doğumdan sonra aldığı kiloları çok hızlı bir şekilde verdi.

30 günde 12 kilo verdiğini söyleyen Gündeş, beslenmesine çok dikkat ettiğini söyledi. Düzenli hareketle verilmeyecek kilo olmadığını belirten Gündeş zayıflamasının sırrını şöyle açıkladı:

HAŞLANMIŞ SEBZE YEDİM

"Hamileliğimde de 9 kilo aldım. Şimdi ise 12 kilo verdim. Yani artık daha zayıfım. Öğünlerimde yağsız ve tuzsuz yemekler tüketmeyi tercih ettim. Bununla birlikte soframdan haşlanmış sebzeyi eksik etmedim. Mutlaka her gün en az dört litre su içtim. Adeta su ile zayıfladım. Bir süre daha bu diyetime devam edeceğim. Klasik olacak ama sık sık ve özellikle az yedim. Böylelikle vücudumun çok fazla acıkmasını engelledim. Birde akşam yemek yemiyorum. Bence bu çok önemli. Akşamları sadece meyve yiyorum."

KIZIMLA ÇOK MUTLUYUM

Kızı Alara'yla çok mutlu günler geçirdiğini de sözlerine ekleyen Gündeş, "Yüzümden gülücük hiç eksik olmuyor. Kızımla her şey olağanüstü gidiyor. Eşim de bana çok destek oluyor" dedi.

İbrahim'in yeni albümü süper

Ebru Gündeş geçen gün İbrahim Tatlıses'in albümünden birkaç parça dinlediğini ve şarkıların çok güzel olduğunu sözlerine ekledi. Gündeş "İnanın son yılların en iyi albümü olacak. Bu albümün piyasaya çıkacağı zaman bence kimse albüm çıkarmasın. Çünkü satmaz. İbrahim Ankara'dan geldiği zaman Sibel Can, ben ve ağabeyimiz toplanık şarkılarını dinleyeceğiz" dedi.

süperpoligon

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:30

İLGİLİ HABERLER