Gündem
  • 24.1.2018 15:07

YPG'li hain böyle ele geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Afrin'deki terör hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı harekâtı kapsamında, bölgedeki unsurlara saldırı amacıyla sızma girişiminde bulunan 8 terörist etkisiz hale getirildi.

Öte yandan harekata dün ilk kez yerli üretim Atak helikopterleri de katıldı. Helikopterler, harekat sırasında yerli üretim "Cirit" lazer güdümlü füzelerini de kullandı. Harekatta şu ana kadar en az 268 terörist etkisiz hale getirildi. Burseya'da ilerleyiş devam ediyor. Bölgeden yeni görüntüler geldi.

13: 57 TSK ve ÖSO'nun kritik Burseya Dağı’ndaki ilerleyişine ilişkin yeni görüntüler geldi. Bölgeden kaydedilen görüntülerde ÖSO birliklerinin bir YPG’li ele geçirdiği görülüyor. ÖSO unsurları, çevrede bulunan bir tünelde 20 kişinin bulunduğunu söyleyen YPG’li teröriste bir şey yapmayacaklarını söylüyor. Ulaşılan bölgedeki bir yapıda terör örgütü YPG'nin flaması olduğu görülüyor.

Afrinde son dakika... Sızma girişimindeki teröristler öldürüldü...

13:53 ÖSO, terör örgütünün 'Özel Kuvvet' olarak nitelendirdiği YAT'ın üyesi olduğu belirtilen bir terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ÖSO, YPG’Lİ TERÖRİSTLERİ BİR BİR TESLİM ALIYOR

Zeytin Dalı Harekatı, dördüncü gününde devam ederken, Özgür Suriye Ordusu askerleri, Afrin yakınlarında ele geçirdikleri köylerdeki PKK/YPG’lileri de bir bir teslim alıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı, dördüncü gününde devam ediyor. Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ilerleyişini sürdürürken, ÖSO askerleri köyleri YPG'lilerden kurtarıyor. ÖSO askerleri kurtardıkları köylerdeki YPG’lileri de bir bir teslim alıyor. Yakalanan YPG'lilerin üzerinden, örgüte ait belge ve kimliklerle, örgütün elebaşlarının fotoğrafları çıktı.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2018 16:20

İLGİLİ HABERLER