Gündem
  • 30.4.2017 00:05

YPG'li teröristler Amerikan korumasında

ABD'nin maskeli teröristleri

Türkiye'nin Sincar ve Karaçok'taki PKK/PYD hedeflerine yönelik hava operasyonlarının ardından PKK/PYD'li teröristler ABD'nin koruması altında sınıra yakın bölgeye geçti. ABD'li askerlerle birlikte sınırda nöbet tutan teröristlerin maskeli olması ise dikkati çekti.

ABD'li askerler terör örgütü PKK/PYD unsurları ile birlikte sınırda nöbet tuttu.

Türkiye'nin terör örgütü PKK/PYD'ye yönelik Sincar ve Karaçok'ta gerçekleştirdiği hava operasyonlarının ardından terör örgütü PKK/PYD'li teröristler ABD zırhlılarının koruması altında Tükiye sınırına yakın bölgelere geldi. ABD'nin kalkan olduğu teröristler, dün gece ABD'li askerlerle birlikte sınırda nöbet tuttu.

Reuters'ın Kızıltepe'nin karşısında sınırın diğer tarafında bulunan Derbesiye'de çektiği fotoğraflarda, ABD zırhlı aracının yanında PKK/PYD'li teröristler bulunuyor. Fotoğraflarda teröristlerin maskeli hali ise dikkati çekiyor. Bölgede teröristlerin yanı sıra ABD bayrakları da bulunuyor.

Türkiye operasyon için düğmeye bastı

Türkiye, Sincar ve Karaçok'ta gerçekleştirdiği hava operasyonlarının ardından sınır bölgesine askeri sevkıyatını da artırdı. Çok sayıda askeri araç Kilis üzerinden sınıra yakın bölgelere geçti. Bölgeye gönderilen obüsler ve roketatarlar terörist unsurların bulunduğu Afrin'in ve diğer bölgelerin karşısına yerleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir gece ansızın gelebiliriz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada geniş çaplı bir operasyon sinyali verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Bir gece ansızın gelebiliriz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 30.4.2017 00:30

İLGİLİ HABERLER