Gündem
  • 14.12.2018 00:13

YPG'lilerin kazdığı tünel üstlerine çöktü

YPG'nin kazdığı tünel başlarına yıkıldı!

Türkiye'nin harekat başlatmak üzere olduğu Suriye'nin Rasulayn bölgesinde terör örgütü PYD/PKK'lı teröristler kendi kazdıkları tünelin üzerlerine göçmesi üzerine ağır zayiat verdiler.

YPG'nin kazdığı tünel başlarına yıkıldı! - Sayfa 1

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Rasulayn bölgesinde, PKK/PYD'li teröristlerin Türkiye'nin olası operasyonuna karşı kullanmak için kazdıkları tüneller, yağmur nedeniyle çöktü.

YPG'nin kazdığı tünel başlarına yıkıldı! - Sayfa 2

Enkaz altında kalan bir grup teröristin öldüğü belirtildi. Ancak ölen teröristlerin sayısı hakkında bir bilgi verilmedi.

YPG'nin kazdığı tünel başlarına yıkıldı! - Sayfa 3

İKİ TÜNEL ÇÖKTÜ

Fırat'ın doğusundaki terör örgütü PKK/PYD'ye yönelik operasyon yapılacağı açıklamalarının ardından bölgede bulunan teröristler, siper olarak kullanmak için tünel kazmaya başladı.

YPG'nin kazdığı tünel başlarına yıkıldı! - Sayfa 4

Ceylanpınar'ın karşısında bulunan Rasulayn merkezdeki Harabat Mahallesi'nde ve Asfar Neccar bölgesinde kazı çalışması yapılan 2 tünel, aşırı yağış nedeniyle çöktü.

YPG'nin kazdığı tünel başlarına yıkıldı! - Sayfa 5

DUVARLAR VE YOLLAR ÇATLADI

Göçük altında kalan bir grup PKK/PYD'li teröristin öldüğü öne sürüldü. Meydana gelen göçükler sonucu bölgedeki bazı evlerin bahçelerinde ve yollarda çukurlar oluştu

Güncellenme Tarihi : 14.12.2018 02:44

İLGİLİ HABERLER