Asayiş
  • 2.9.2013 11:11

Yuh!.. Arabada uyuyan kıza tecavüze kalkıştı!..

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesinde bulunan bir barda 14 Ağustos günü meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde bara gelen Nazmi Ö. (45) isimli şahıs, burada gece yarısına kadar alkol aldı. Aşırı alkol alan Nazmi Ö. ayakta duramaz hale gelip barda çalışan kadınlara sarkıntılık etmeye başlayınca, barın görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı. Ancak Nazmi Ö. bardan çıkartılmasına rağmen bir türlü gitmeyerek bardaki kadınla görüşmek için ısrar etti.

Nazmi Ö. kadının istememesine ve görevlilerin onu 3 kez göndermesine rağmen barın etrafından uzaklaşmayarak yine kadınla görüşmek istedi. En sonunda kadın bara girip kendini kurtarmak istedi ancak Nazmi Ö. bu kez de bara girmek istedi. Görevliler bara almayınca barın önünden uzaklaşan şahıs, bir süre köşede bekledikten sonra barın önündeki otomobilde, barda bulunan kadının 10 yaşındaki kızının uyuduğunu fark etti.

Otomobilin açık olan penceresinden elini sokarak kapıyı açan şahıs, araca girdi. Nazmi Ö.'nün otomobile girmesiyle uyanan kız ise, zanlıya karşı koymaya başladı. Alkolün de etkisiyle gözü hiçbir şey görmeyen Nazmi Ö. kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştı ancak yaklaşık 3 dakika zanlı ile boğuşan kız, olayı bardan çıkan bir kişinin görmesiyle kurtuldu.

Bardan çıkan şahıs Nazmi Ö.'ye saldırınca, bu durumu gören ikinci bir kişi de zanlıya saldırdı. Bu arada kız çocuğunun bardan çıkan annesi de olayı fark edip Nazmi Ö.'ye saldırdı. Anne bir yandan sinir krizleri geçirirken, bir taraftan da zanlıya saldırdı. Bu sırada bardan çıkan ve olayı duyan diğer şahıslar da zanlıya saldırırken, otomobilin içinde darp edilen zanlı bir süre sonra otomobilden çıkartıldı.

Zanlı yerde de bir süre darp edildikten sonra, bir otomobil ile başka yere götürüldü. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olaydan bir süre sonra zanlı, bir yol kenarında yaralı olarak bulunarak hastaneye kaldırıldı. Nazmi Ö., yaklaşık 10 gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olup çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

12 YIL HAPİS İSTEMİ

ADANA'da geçen ay barda alkol alıp, rahatsızlık verdiği için dışarı atıldıktan sonra işyerinin önünde duran otomobildeki 11 yaşındaki kız çocuğu E.S.'ye tecavüze kalkıştığı ileri sürülen 45 yaşındaki Namzi G. hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay, geçen 14 Ağustos'ta meydana geldi. İddiaya göre, 31 yaşındaki Ş.S., iş görüşmesi için kızı E.S.'yi de yanına alarak Sarıçam İlçesi'ndeki bir bara gitti. Otomobilin arka koltuğunda kızı yatarken kendisi işletmeci ile görüşmek için bara girdi. Bu sırada, barda eğlenen Nazmi G., alkolün de etkisiyle çevresindeki kişilerle tartışınca dışarı çıkarıldı. Nazmi G., bar önüne park edilmiş otomobilin arka koltuğunda uyuyan E.S.'yi fark etti. Şüpheli önce etrafına bakındı, kimsenin olmadığını görünce de elini açık olan pencereden içeri uzatıp kapıyı açtı. Sonra da uyumakta olan kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Çocuk uyanıp, "Kurtarın beni" diye bağırdı. Kızın çığlıklarını duyanlar yardımına koştu.

Çevredekiler tecavüz şüphelisini tekme tokat döverek linç etmek istedi. Anne Ş.S. de gelip, Nazmi G.'ye vurmaya başladı. Şüpheliyi, polis, öfkeli vatandaşların elinden güçlükle kurtarıp gözaltına aldı. Tecavüz girişimi barın güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

'ÇOK PİŞMANIM'

Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Nazmi G., savunmasında aşırı alkollü olması nedeniyle olayla ilgili hiçbir şeyi hatırlamadığını söyledi. Nazmi G., "Üzüntü ve pişmanlık içindeyim. Ne yaptığımı bilmiyorum" dedi.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, tutuklu Nazmi G. hakkında 17'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açtı. 12 yıla kadar hapsi istenen sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

 

 

VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:20

İLGİLİ HABERLER