Asayiş
  • 13.1.2022 13:07

Yuh!.. Genç kadını hacamatlı cin çıkartma seansında öldürdüler

Özge’yi cin çıkartma seansında öldürdüler! Korku filmi gibi: Kanınız donacak!

Son dakika haberi: Ankara'da psikolojik sorunları nedeniyle sözde hocanın yönlendirmesi ile cin çıkarma seansı uygulanarak eşi Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklava ile vurulup, hacamat yapılan Özge Nur Tekin (30), hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan şüpheliler hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki bir çocuk annesi Özge Nur T.'nin eşi ve ailesi, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle içine cin girdiğine karar verdi.Bunun üzerine Tekin eşinin annesi Z.T., Kayseri'de yaşayan ve kendisini 'hoca' olarak tanıtan E.K.'ya ulaşarak durumu anlattı.

CİN ÇIKARTMA SEANSINDA ÖLDÜ

Sözde hocaya telefon aracılığıyla ulaşan Z.T., E.K., genç kadının sırtına oklava ile 100 defa vurmasını, 23 gün oruç tutmasını söyledi. Bunun üzerine Özge Nur T.'nin eşi S.T., kayınvalidesi Z.T. ve kendi ailesi tarafından sırtına oklavayla vurulduktan sonra 23 gün oruç tutması istendi

İÇ KANAMADAN ÖLDÜ!

Bu sırada ailesi tarafından kurban kesmeye götürülen genç kadın fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kadın iç kanama nedeniyle hayatını kaybetti.

Olayın ardından ölümün şüpheli bulunması üzerine polis ekipleri durumu savcılığa bildirdi. Ölü muayene tutanağında genç kadının sırt ve kollarında morluklar ile hacamat kesiklerini andıran yaralar tespit edilmesi üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında Özge Nur T.'nin eşi S.T., kayınvalidesi Z.T., babası C.E., annesi H.E., hacamat yapan S.Ö. ile sözde cinci hoca E.K., hakkında 'Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 18 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianame Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

'İÇİNE CİN GİRMİŞ DEDİLER'


Hazırlanan iddianamedeki ifadesinde genç kadının kocası S.T., eşinin durumunda değişiklikler olduğunu, henüz 8 ay önce evlendiklerini ve yaşanan gariplikleri kendi ailesi ile eşinin ailesine anlattığını söyledi.

S.T, bunun üzerine annesinin Kayseri'de yaşayan ve kendisini 'hoca' olarak tanıtan E.K. ile telefonla iletişime geçtiklerini söyledi. S.T., sözde hocanın eşine cinlerin musallat olduğunu söylediğini ifade ederek, Para istemediğini söyledi. Önce telefondan dua okudu, eşim rahatladı. Ancak bir süre sonra rahatsızlanınca tekrar aradım, 'önce eşine 1 kurban keseceksin' dedi. Sonra sırtına hafif şekilde 100 sefer oklava ile vurmamı ve ardından vücudundaki pis kanın temizlenmesi için hacamat yaptırmamız gerektiğini söyledi. Daha sonra da 23 gün kefaret oruç tutmasını istedi. Ben eşimin sırtına, baldır kısmına oklava ile 100 sefer hafif hafif ancak hissedilebilecek bir şekilde dua okuyarak vurdum. Eşimin ailesi ve benim ailem de odada bulunuyordu. Bu esnada 'Cin çık cin çık' diye hep beraber söyledik. Akabinde S.Ö. adlı kişiyi eve getirip hacamat tedavisi yaptırdım. Hacamat sırasında odada kadınlar vardı. Bu tedavinin ardından eşim rahat bir şekilde uyudu. Ancak ertesi sabah tekrar rahatsızlandı" ifadelerini kullandı.

'KURBAN KESTİĞİMİZ SIRADA RAHATSIZLANDI'

Eşinin rahatsızlanması üzerine E.K.'yı tekrar aradıklarını dile getiren S.T., "Kurban kesersen eşin rahatlar dedi. Biz de kurban kesmek için eşimin annesi H.E, babası C.E., annem Z.T, kardeşim N.T, akrabam M.T. ile eşimi de alarak Yakacık'ta bulunan kurban kesme alanına gittik. Eşim kurban kesmeye giderken oruçluydu. Kurban kestiğimiz sırada eşim rahatsızlandı ve bayıldı. Tekrar aradığım hoca, 'bir kurban daha keserseniz eşin kendine gelir' dedi. Dediğini yaptık ve 2. kurbanı da kestik ancak eşim kendine gelmedi. Bunun üzerine hastaneye götürdük ama hastaneye gittiğimizde öldüğünü söylediler" dedi.

İfadesi alınan sözde hoca E.K ise "Olay günü tanımadığım bir kadın arayarak, gelinini doktora götürdüklerini, herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığını, psikolojisi ile ilgili danışmak istediğini söyledi. Kadına, dua etmelerini, tövbe etmelerini, zekat ve adaklarını yerine getirmelerini, fakir doyurmalarını söyledim. Kesinlikle oklava ile vurmalarını, hacamat yaptırmalarını söylemedim. Kendi çapımda dini bilgilerimle insanlara tavsiye veriyorum. Para da almıyorum" diye konuştu.

 

Son dakika haberi: Özge’yi cin çıkartma seansında öldürdüler! Korku filmi gibi: Kanınız donacak!

SÖZDE CİNCİ HOCA E.K.

'SIRTI VE KOLLARI SİMSİYAHTI'

Özge Nur'a hacamat yapan S.Ö., "Bir tanıdığımın ısrarı üzerine hacamat yapmak için daha önce hiç görmediğim bu ailenin evine gittim. Yerde yüzü koyun yatan bir kadın vardı. Hacamat için kıyafetini çıkarttığında kadının sırt ve kollarını simsiyah olduğunu gördüm. Ne olduğunu sorduğum da, 'içini 3 harfliler kaçmış, Kayseri'de bulduğumuz bir hocanın talimatıyla sopa ile vurduk. Bu şekilde içindeki cini öldürmeye çalıştık' dediler. Hacamat yaptıktan sonra kadın biraz rahatladı. Beni de tekrar evime bıraktılar. Ölümüyle ilgili bir şey bilmiyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 14.1.2022 23:59

İLGİLİ HABERLER