Ekonomi
  • 6.4.2020 17:23

Yunan Adalarına Nasıl Gidilir?

Yunan adaları, doğa güzellikleriyle ve Türkiye'ye yakınlığı ile yaz dönemin turistler tarafından sık sık tercih edilen bir tatil bölgesi olarak dikkat çekiyor. Yurt dışı tatili yapmak isteyenlerin, Ege'nin güzelliklerini bir de komşumuzda deneyimlemek isteyenlerin ve Türk esintileriyle dolu tarihi yerinde görmek isteyenlerin tercihi Yunan adalarına Türkiye'den gitmek aslında bir hayli kolay.

Büyük Yunan adalarına uçak seferleri düzenlense de her Yunan adasına uçak ile gitmek imkansız. Bu nedenle kıyı şeritlerimizin birçoğundan düzenlenen Yunan adaları feribot seferleri ile kolayca istediğiniz adalara geçmek mümkün. Fethiye, Ayvalık, Marmaris, Bodrum, Kaş, Seferihisar ve Çeşme'den günlük sık sık düzenlenen feribot seferleri ile siz de tatil planınızı kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Yunan adalarının turistler tarafından ilgi görmesinin bir diğer nedeni de Türklere olan sevgi. Hemen hemen her işletmenin az çok Türkçe konuşması bile bu sevginin bir göstergesi. Yunan adaları sakinlerinin oldukça yakınında bulunan Türkiye'yi potansiyel müşterileri görmesi de son derece normal. Günübirlik ve konaklamalı tatil yapmak isteyenleri ağırlayan Yunan adası sakinleri yaz aylarında oluşan bu yoğunluktan oldukça memun.

Siz de şimdiden yaz tatili planınızı yapıyorsanız Kos, Midilli Adası, Rodos Adası, Leros Adası, Sakız Adası ve Simi Adası gibi destinasyonlardan birini seçebilir ve yaz tatilinizi en güzel şekilde geçirebilirsiniz.

Yunan adası feribot bileti için Feribotbiletim.com 'u tercih edebilir, tüm feribot biletlerini listeleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz. Dilediğiniz tarih alanındaki feribot seferlerini de saat saat görebilir ve planınıza en uygun bileti anında seçebilirsiniz. Ayrıca gitmek istediğiniz Yunan adalarıyla ilgili detaylı bilgilere de ulaşabilir tatiliniz öncesinde göreceğiniz yerler ile alakalı detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Hayat gezince, yeni yerler görünce güzel.

 

Güncellenme Tarihi : 6.4.2020 17:24

İLGİLİ HABERLER