Dünya
  • 14.9.2020 18:12

Yunanistan'dan mültecilere yönelik kan donduran paylaşım

Yunanistan'da milli muhafız olan M.Y adlı Yunan vatandaşı, sosyal medya hesabından mültecilere yönelik çirkin paylaşımıyla kan dondurdu.

Yunanistan'ın Midilli Adası’ndaki Meclis Üyesi ve milli muhafız olan M.Y adlı Yunan vatandaşı, sosyal medya hesabından mültecilere yönelik çirkin paylaşımıyla kan dondurdu.

Yunanistan'ın Midilli Adası’ndaki Meclis Üyesi ve milli muhafız olan M.Y adlı Yunan vatandaşı, sosyal medya hesabından mültecilere yönelik “Burada (mülteciler için) çadırların kurulduğu atış poligonundayım. Bu kez hareket eden doğal hedeflerle tekrar atış yapmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

rkci.jpg

Yunanistan'ın mültecilere yönelik ırkçı yaklaşım ve nefret söylemlerine bir yenisi daha eklendi.Yunanistan'ın Midilli Adası’ndaki Kalloni Nahiyesi Meclis Üyesi ve milli muhafız olarak görev yapan Yunanlı M.Y, sosyal medya hesabından mültecilere yönelik yaptığı paylaşım kan dondurdu.

Sosyal medya hesabından askeri tatbikat atış alanında çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak tüyleri ürperten yazı yazan M.Y, “Burada (mülteciler için) çadırların kurulduğu atış poligonundayım. Bu kez hareket eden doğal hedeflerle tekrar atış yapmak için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan, paylaşım nedeniyle savcılık söz konusu M.Y adlı milli muhafız görevlisinin silahını teslim etmediğini ve M.Y'nin " kin ve nefret suçundan" olayla ilgili cezai soruşturma başlatması üzerine gözaltına alındığını duyurdu.(DHA)

Kaynak: Yunan muhafızdan mültecilere yönelik kan donduran paylaşım

Güncellenme Tarihi : 14.9.2020 17:14

İLGİLİ HABERLER