Spor
  • 4.11.2020 11:07

Yunus Mallı'nın amcası Galatasaray7a haber saldı!..

Galatasaray'dan transfer sürprizi! Amcası resmen açıkladı...

Galatasaray'da transfer bombası patlıyor. Henry Onyekuru derken milli yıldızın amcasından heyecanlandıran bir açıklama geldi: "Her zaman bir gün Türkiye'de futbol oynamak istediğini söylemişti, belki o gün gelmiştir... "Süper Lig'de Fenerbahçe beraberliği sonrası art arda alınan Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetleri, Galatasaray'da transfer söylentilerini hareketlendirmişti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve MKE Ankaragücü galibiyetleriyle çıkışa geçen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hedefini açıkça dile getirmişti.

"İyi oyun değil, 3 puan önemliydi" diyen deneyimli teknik adam, Ocak ayına yani devre arası transfer dönemine kadar, oynayacağı futboldan ziyade alacağı skorları önemseyeceğinin sinyallerini vermişti.Devre arasında ise takıma katılacak yıldızlarla şampiyonluk daha yüksek sesle istenecek. Bu doğrultuda Henry Onyekuru'yu yeniden kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılı ekip için sürpriz bir açıklama geldi.Nijeryalu oyuncuyla birlikte Galatasaray'ın ilgilendiği öne sürülen bir diğer yıldız futbolcunun menajeri, Galatasaray iddialarını doğruladı. İşte o sözler...

Radyospor'a konuşan Yunus Mallı'nın amcası ve menajeri İlhan Mallı, yeğeninin Wolfsburg'da istediği kara süre alamadığının altını çizdi ve teknik direktör Oliver Glasner ile yıldızının barışmadığını hatırlattı."Yunus, Wolsfburg'ta pek fazla süre alamıyor. Teknik direktör Oliver Glasner'le yıldızı barışmadı. Elinden geleni yapıyor; her zaman hazır.""Hazır olduğunu teknik heyet de söylüyor; ama bir türlü süre vermiyorlar. Yunus, 28 yaşında ve en verimli çağında, oynamak istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Önümüze bakacağız."

 

 

 

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 4.11.2020 11:11

İLGİLİ HABERLER