TURAN BULUT-SİVAS
Sivas'ın Altınyayla İlçesi'ne bağlı Kale Beldesi Vali Aydın Güçlü İlköğretim Okulu'nun düzenlediği Sivas Kongre ve Arkeoloji Müzesi gezisine katılan öğrencinin yırtık ayakkabıları, görenlere büyük üzüntü yaşattı.
Ailesinin maddi durumunun iyi olmadığı için ayakkabı alamadıklarını söyleyen 6. sınıf öğrencisi Batuhan Kiper, "Bu ayağımdaki ayakkabıyı geziye katılabilmem için komşumuz verdi. Komşumuzun sayesinde bu geziye katılabildim" diye konuştu.
Müze gezisi sırasında öğrenciler, en çok Kayalıpınar Sarcophagus´un Kayalıpınar Lahdi adı verilen mezarın çok ilgilerini çektiğini belirttiler.
YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜ

Hızlı Özet
“Vali Aydın Güçlü İlköğretim Okulu'nun düzenlediği müze gezisine katılan öğrencinin yırtık ayakkabısı yürekleri burktu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CHP'den büyük kopuş! 3 milletvekili, 2 büyükşehir ve 2 ilçe AK Parti'ye geçiyor
CHP'den AK Parti'ye geçişler devam ederken, AK Parti eski Milletvekili Savcı Sayan kulisleri sallayacak bir açıklamada bulundu. TGRT Haber'e konuşan Sayan, ana muhalefetten AK Parti'ye geçmek isteyen 3 milletvekili, 2 büyükşehir belediye başkanı, 2 ilçe belediye başkanı ve 1 il belediye başkanı' olduğunu ifade etti. Taleplerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından incelendiğini vurgulayan Sayan, ayrıca 2 DEM Parti'li belediyenin de AK Parti'ye geçmek için talepte bulunduğunu belirtti.

İsrailli bir general: Hizbullah'ın silahlarını askeri olarak etkisiz hale getirme kapasitemiz yok...
İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi eski Başkanı Emekli Tümgeneral Giora Eiland, İsrail'in güvenlik durumundan büyük endişe duyduğunu belirterek, durumun "önemli ölçüde kötüleştiğini" kaydetti.

Marmaris'ten Gazze'ye Global Sumud filosu yola çıkıyor
İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü soykırıma karşı ses olmak ve Filistinlilere insani yardım ulaştırmak için oluşturulan Global Sumud Filosu" 54 teknesiyle, yarın Marmaris'ten yola çıkacak. Filonun yolculuğu Akdeniz'de İsrail'in müdahalesi sonrası yarım kalmıştı.

Yerel seçim sonrası farklı partilerden 79 belediye başkanı AK Parti’ye geçti
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılarak AK Parti saflarına katılması, yerel yönetimlerdeki parti değişimlerini yeniden gündeme taşıdı.