Yusuf Demir, Barcelona tarihine geçti!

1 dk okuma
Yusuf Demir, Barcelona tarihine geçti!

Hızlı Özet

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Katalan devi Barcelona, Portekiz ekibi Benfica'yı konuk ediyor. Barça, Devler Ligi'nde gruptan çıkma mücadelesi verirken, Katalanlar'ın Türk asıllı Alman yıldızı Yusuf Demir de tarihe geçti.






Barcelona'nın Türk asıllı Avusturyalı yıldızı Yusuf Demir, Benfica maçında tarihe geçti. 18 yaşındaki orta saha, Lionel Messi'nin ardından Barcelona formasıyla bir Şampiyonlar Ligi maçına ilk 11'de başlayan en genç 2. yabancı oyuncu oldu.



UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Katalan devi Barcelona, Portekiz ekibi Benfica'yı konuk ediyor. Barça, Devler Ligi'nde gruptan çıkma mücadelesi verirken, Katalanlar'ın Türk asıllı Alman yıldızı Yusuf Demir de tarihe geçti.



Sezon başında Avusturya ekibi Rapid Wien'den, Barcelona'nın yolunu tutan 18 yaşındaki futbolcu, Benfica karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Genç futbolcu böylece Katalan temsilcisinin figür isimlerinden biri olan ve sezon başında Fransız ekibi PSG'ye transfer olarak sükse yaratan Arjantinli süperstar Lionel Messi'nin ardından Barcelona formasıyla bir Devler Ligi sınavına ilk 11'de başlayan en genç 2. yabancı oyuncu oldu.



Zorlu karşılaşmada bir şutu direkten dönen Yusuf Demir 68. dakikada yerini Fransız yıldız Ousmane Dembele'ye bıraktı.




Bu haber 842 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sporting'in geri dönüşü Portekiz'de manşetlerde: Fenerbahçe detayı
Spor

Sporting'in geri dönüşü Portekiz'de manşetlerde: Fenerbahçe detayı

Okan Buruk liderlğindeki Galatasaray, maçın henüz başında öne geçmesine rağmen Sporting'e deplasmanda 3-1 yenilerek, Şampiyonlar Ligi'ne puansız başladı. Geny Catamo (27), Luis Suarez (57) ve Rodrigo Zalazar'ın (63) galibiyeti getirdiği karşılaşma, Portekiz basınında geniş yankı buldu.

Habervitrini9318 Görüntüleme
Norveç Kasabı Eskas! Önce Fenerbahçe, şimdi Galatasaray
Spor

Norveç Kasabı Eskas! Önce Fenerbahçe, şimdi Galatasaray

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Sporting ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar 5. dakikada öne geçtiği mücadeleyi 3-1 kaybederken, Norveçli hakem Espen Eskas'ın kararları maçın ardından tartışma konusu oldu.

Habervitrini10273 Görüntüleme
Galatasaraylıları çıldırtan hakem: İkinci Ivan Bebek kâbusu!
Spor

Galatasaraylıları çıldırtan hakem: İkinci Ivan Bebek kâbusu!

Şampiyonlar Ligi'nde 17, Avrupa Ligi'nde 9 ve Konferans Ligi'nde 7 maçta düdük çalan Espen Eskas'ın, Sporting-Galatasaray karşılaşmasındaki tartışmalı kararları ile "çok kötü bir yönetim" sergilediği belirtildi. Norveçli hakemin performansı, Fenerbahçe'nin 17 Mart 2016'da Braga'ya karşı Avrupa Ligi'nden elenmesine yol açan kararlara imza atan Ivan Bebek'i hatırlattı.

Habervitrini13546 Görüntüleme
"Bu seviyenin altında bir futbolcu"
Spor

"Bu seviyenin altında bir futbolcu"

İlk yarı, Galatasaray’ın ligde henüz göstermediği bir seviyeydi. Maç öncesi Sporting’in topa sahip olacağını, Galatasaray’ın hızlı kontralar kovalayacağını düşünenler bile şaşırdı. 24. dakikada VAR’dan gelmeyen kırmızı karta bile kimse üzülmedi, ne de olsa takım oynuyordu. Osimhen olsa maç çoktan kopardı. Ama yoktu. Ev sahibi 27. dakikada Catamo’yla eşitliği yakaladı.

Habervitrini11476 Görüntüleme