Gündem
  • 23.4.2019 12:16

Yusuf Güney: Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'lılarla çıkan çatışmada hayatını kaybeden sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Akkuzu mahallesinde düzenlenen cenaze töreninde bir grubun saldırısına uğramıştı. Şiddeti kınadığını lakin şehit ailesinin acısı olduğunu belirten şarkıcı Yusuf Güney, sosyal medya hesabından "Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin. Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız" açıklamasını yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk'un Akkuzulu Mahallesi'nde dün katıldığı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde saldırıya uğramasının ardından sanatçılarda sessiz kalmadı.

Yusuf Güney: Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız ile ilgili görsel sonucu

Güney: Gittiğin yere dikkat edeceksin

Terörü lanetlediğini söyleyen şarkıcı Yusuf Güney şehit ailesinin acısı olduğunu belirterek sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Terörü ve tüm yardım yatakçılarını şiddetle kınıyor ve lanet okuyoruz. İnsanlığa yaratılan her varlığa yapılan şiddeti de kınıyoruz. Bu paylaşımım da ki mesaj terörü lanetlemeye gelince susan ama şiddete gelince klavye delikanlılığı yapan zati muhteremleredir."

Güncellenme Tarihi : 24.4.2019 00:52

İLGİLİ HABERLER