Spor
  • 1.7.2009 04:04

YUSUF TRANSFERİNİN SIRRINI ANLATI...

Trabzonspor başka takım teklif götürmez sandı ama fena şekilde yanıldığını gördü...Beşiktaş’a ara transferde nasıl geldiğini anlatan Yusuf Şimşek, “Trabzon benim başka bir takımdan teklif alabileceğimi düşünmemiş olacak ki işi ağırdan aldı. Oysa Beşiktaş 1 günde transferimi gerçekleştirdi” dedi..

Trabzonspor’a giderken bir anda ara transferde Beşiktaş’la anlaşmasını ayrıntılı bir şekilde anlatan Yusuf Şimşek ilginç detaylar verdi. Yusuf, “Mustafa Denizli beni aradı. Beşiktaş’a gelmek isteyip istemediğimi sordu. Ona da olumlu yanıt verdim fakat Ersun Yanal’a söz verdiğimi ve Yanal’la görüşmeden hiçbir şey yapamayacağımı belirttim. Ersun Hoca’ya konuyu aktardım. Belli ki benim o arada başka bir teklif alabileceğim pek akıllarından geçmemişti. Bana ‘İstediğin takımla görüşebilirsin’ dediler. Trabzonspor bonservis konusuyla epeyce vakit kaybetti, oysa Beşiktaş 1 günde konuyu çözüme kavuşturdu. Böylece Beşiktaş’a transferim gerçekleşti” dedi.

ARTIK HEDEF AVRUPA

Beşiktaş’taki başarılarının altında Mustafa Denizli’nin kendilerine verdiği özgüvenin önemli bir rolü olduğunu söyleyen Yusuf Şimşek, “Türkiye’de alınmadık kupa bırakmadık. Artık hedefimiz Avrupa’da başarı. Büyük kulüplerin ve büyük hocaların olduğu yerde her zaman iddia olur. Biz de iddialı ve olumlu bir Şampiyonlar Ligi dönemi geçirmek istiyoruz” diye konuştu. Yusuf, en unutulmaz anısının ise Türkiye Kupası maçı olduğunu belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER