Yaşam
  • 2.10.2008 02:45

'YÜZ VERMEYEN ERKEKLER DAHA ÇEKİCİ!..'

30 yaşındaki manken, "Bir erkeğin bana yüz vermemesi benim için en çekici şey. 'Merhaba' desin o kadar. Çok üstüme gelindi mi hemen kaçıyorum. Hemen bir önyargı, bir sinir olma... 'Amaan bu da' falan derim. Medeni olsun, yapışmasın" diyor.
n Henüz 30 yaşındasın. İnsanların kariyer planlamaya başladığı, hayatlarını düzene sokmaya çalıştığı bir yaşta, senin arkanda bir sürü yaşanmışlık var. Bu sana kendini nasıl hissettiriyor?
- Güçlü hissettiriyor ister istemez.
n Risk alır mısın?
- Çok iddialı olmamaya çalışırım açıkçası. Önce biraz yandan yandan olaya girip sonra ivme kazandırırım.
n İnsanlar seni tanıyor mu sence?
- Bir kısmı tanıyor, bir kısmı hiç tanımıyor. "Kavak Yelleri"nden sonra daha çok tanımaya başladılar aslında.
n Sana yaklaşmaya korkuyorlar mı?
- Korkuyorlar, kesinlikle korkuyorlar.
n Neden?
- Bence yalnız yaşamakla alakalı... Çok uzun zaman yalnız yaşayınca ister istemez kalkan oluşturuyorsun.
n Diyelim ki birisi seni bir yerde gördü. Ne yaparsa ilgini çekebilir?
- Erkek mi?
n Evet.
- Yüz vermemesi benim için en çekici şey. "Merhaba" desin o kadar. Çok üstüme gelindi mi hemen kaçıyorum. Hemen bir önyargı, bir sinir olma... "Amaan bu da!" falan derim. Medeni olsun, yapışmasın.
n Gençliğini büyük sorumluluklarla geçiren insanlarda, sonradan bir patlama olur. Sende de oldu mu?
- Çok küçük yaşta büyük gibi davranmak zorundaydım. O zaman da kendini çok büyük zannediyorsun ya... 22 yaşında evlendim. "Ben artık huzurlu, normal bir hayat istiyorum" falan diyordum. Sonra o da sana birkaç gömlek büyük geliyor, aslında o kadar da büyük olmadığını fark ediyorsun. İşte o patlamaları o zaman yaşadım, 25 yaşındaydım ve boşandım. Bir de 30’a girerken yaşadım. Çok zor geçti 30. Çok savaş verdiğim bir yaş oldu. Hem 30 yaş krizi, hem de o daha önce yaşayamadıklarım bir araya geldi. Hiçbir samimi arkadaşımla görüşmüyorum şu anda. Ve inanılmaz mutluyum!
n Gece dışarı çıktığında ne yapıyorsun?
- Bir kere mekanı kapatmadan eve dönmem. Öyle bir huyum var. Sabah beşse, beşe kadar dururum. İç babam iç, iç babam iç...
n Şu anda bir ilişkin var mı?
- Evet var.
n İlişkide nasıl bir Ahu’sun?
- Ne olursa olsun, karşındaki karaktere göre biraz şekil alıyorsun zaten. Ben yine tatlıyımdır, yumuşaklığım devam eder her zaman ama çok uyuz olunacak tarafım da vardır, açık açık söyleyeyim! Bir ilişkiye girdiysem, bir süre sonra inanılmaz sahiplenirim ve kıskanırım. Yalana hiç tahammülüm yok. Bir de insanlara karşı hiç kredim yok. Anında bitirebiliyorum.
n 14 yaşında "Ben model olacağım" deyip İstanbul’a gelmen, bugün hayatını nasıl etkiledi?
- İzmir’de yaşayan, okulunu, üniversitesini bitirmiş doğru düzgün bir kız olarak hayal ediyorum kendimi. Muhtemelen şu anda kucağımda çocuğum da olurdu, ama tüm bunların hiçbirini yapamamış olurdum. Çok da mutlu olmazdım büyük ihtimalle. Ben kendimi o kadar iyi biliyorum ki... Bir şeyler yapmamak benim içimi kemirirdi. O yüzden o gün aldığım karardan memnunum, hiçbir şeyden pişman değilim! Depresyona girip hiçbir şey yapmak istemediğim dönemler de oldu ama şu an her şeye dört elle sarıldığım bir dönemdeyim.
Başka erkeğe gözüm kaysa hemen ilişkimi bitiririm
n Aşkı nasıl yaşıyorsun?
- Çok uzun zamandır öyle tutkulu bir aşk yaşamıyorum. "Ah ne kadar aşık oldum!" diye bir şey yok. Çünkü zaman ilerledikçe realistleştim. İnanmıyorum öyle şeylere artık. Uçamıyorum... Sadece birine gerçekten inanıyorsam, güveniyorsam o benim için gerçek bir sevgi olmuştur. Kimseye yan gözle bile bakmam ilişkim varsa. Başka birine baktığım an, sevgilime gider "Başkasına yan gözle baktığımı fark ettim. Artık senden sıkıldım" der ilişkiyi bitiririm.
TELEVİZYON GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:48

İLGİLİ HABERLER