Asayiş
  • 24.1.2021 21:38

Yüzsüz HDP'den skandal açıklama

İstanbul HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda koronavirüs nedeniyle dezenfekte çalışması yapıldığı sırada binanın duvarlarında asılı olan teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın posterleri ortaya çıkmıştı.

Foto - Terörle mücadele ekipleri gece yarısı binaya operasyon düzenlemişti.

Terörle mücadele ekipleri gece yarısı binaya operasyon düzenlemişti.

Foto - HDP İstanbul İl Örgütü yapılan baskını kınayarak yüzsüzce bir açıklama yayımladı.

HDP İstanbul İl Örgütü yapılan baskını kınayarak yüzsüzce bir açıklama yayımladı.

Foto - İstanbul'da Esenyurt Belediyesi, HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda koronavirüs nedeniyle dezenfekte çalışması yapmıştı.

İstanbul'da Esenyurt Belediyesi, HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda koronavirüs nedeniyle dezenfekte çalışması yapmıştı.

Foto - Çalışma sırasında çekilen fotoğraflarda terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte terörle mücadele ekipleri ilçe binasında gece yarısı operasyon düzenledi.

Çalışma sırasında çekilen fotoğraflarda terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte terörle mücadele ekipleri ilçe binasında gece yarısı operasyon düzenledi.

Foto - PKK PAÇAVRALARI ELE GEÇİRİLDİ Yapılan aramalarda, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın poster ve resimleri, üzerinde YPJ yazılı bez flama, bin adet afiş, örgüt propagandasının yapıldığı çeşitli dergiler ile çok sayıda kitap, 3 harddisk, 2 laptop, 2 DVD ve 2 video kaset bulundu.

PKK PAÇAVRALARI ELE GEÇİRİLDİ Yapılan aramalarda, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın poster ve resimleri, üzerinde YPJ yazılı bez flama, bin adet afiş, örgüt propagandasının yapıldığı çeşitli dergiler ile çok sayıda kitap, 3 harddisk, 2 laptop, 2 DVD ve 2 video kaset bulundu.

"KAPIYI KOÇBAŞI İLE KIRMIŞLAR" "Yapılan operasyonu kabul etmiyoruz" diyen HDP İstanbul İl Örgütü, "Parti binamızın kapısı koçbaşı ile kırılmış, ilçe eş başkanlarımız Dilan Kılıç ve Ercan Sağlam gözaltına alınmıştır. Yapılanları en sert biçimde kınıyor ve gerekli her türlü hukuki işleme başvuracağımızı bildiriyoruz." denildi.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2021 19:40

İLGİLİ HABERLER