Asayiş
  • 30.8.2011 00:29

ZABITA - SEYYAR SATICI KAVGASINDA KAN AKTI

 Kavgada belediye görevlisi Ömer Yılmaz hayatını kaybetti, 6’sı zabıta 9 kişi de yaralandı.
19:21 | 29 Ağustos 2011
Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi’nde saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, arife günü nedeniyle bugün de kurulan perşembe pazarında denetim yapan Kağıthane Belediyesi’ne bağlı ekipler, işporta tezgahlarını açan seyyar satıcıları uyardı. Uyarıyı dikkate almayan ve tezgahlarını kaldırmayan seyyar satıcılar ile belediye çalışanları ve zabıta ekipleri arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada belediye çalışanlarından 6, seyyar satıcılardan da 3 kişi yaralandı. Yaralı belediye çalışanları Özel Levent Hastanesi’ne, seyyar satıcılar Kağıthane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

OLAYLAR HASTANE ÖNÜNDE DE DEVAM ETTİ

Bu sırada olayı duyan seyyar satıcıların yakınları yaralı zabıtaların bulunduğu hastaneye gitti. Burada da süren kavgada Kağıthane Belediyesi’nde taşeron firma adına şoförlük yapan Ömer Yılmaz (31), M. M. (29) tarafından bıçaklandı. Göğsünden yaralanan Ömer Yılmaz hastanenin acil servisine kaldırıldı. Yılmaz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, şüpheli M.M.’yi gözaltına alarak Kağıthane Polis Merkezi’ne götürdü.

POLİS KAVGAYI AYIRMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI

Öte yandan, olay yerine ilk olarak gelen polis ekiplerinin yaşanan kavgayı ayırmakta yetersiz kaldığı bu nedenle havaya ateş ederek tarafları ayırmaya çalıştığı öğrenildi. Olaylardan sonra Özel Levent
Hastanesi’ne gelen ve bir süre hastanede kalan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaralılar hakkında bilgi aldı. Kılıç, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER